Itopya hazır sistem önerisi ve yükseltme

• Konuyu başlatan WuddyQ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 117

WuddyQ

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, hazır sistem bakıyorum, Itopya’dan olmasını istiyorum ve taksit seçeneği sunması önemli.

Şu sisteme baktım, ama RAM’ini 32 GB yapıp, anakartının da bir üst yükseltmesini alsam nasıl bir sistem olur? Parçaların markaları ve değerleri nasıl? Ayrıca soğutucusu yeterli olur mu, sıvı soğutucuya gerek var mı?

Ayrıca 2K monitör alacağım: Samsung Odyssey G65. Ona göre de önerilerinizi paylaşabilir misiniz?

32 GB RAM gayet iyi. Anakartı yükseltmeye pek gerek yok bence. Fan kısmında Cooler Master'ın kule tipi soğutucusunu gördüm. Onu seçebilirsiniz. RTX 5070 zaten gayet iyi bir ekran kartı. İ5 14400F'de ekran kartını besleyeceğini düşünüyorum. Samsung Odyssey G65 hakkında iyi yorumlar görmüştüm.

32 GB RAM gayet iyi. Anakartı yükseltmeye pek gerek yok bence. Fan kısmında Cooler Master'ın kule tipi soğutucusunu gördüm. Onu seçebilirsiniz. RTX 5070 zaten gayet iyi bir ekran kartı. İ5 14400F'de ekran kartını besleyeceğini düşünüyorum. Samsung Odyssey G65 hakkında iyi yorumlar görmüştüm.
şuan ki sistemim darboğaz yapıyor ve açıkcası bunun tekrarlanmasından korkuyorum. onun için olabilicek en iyi senaryoyu yapmak istiyorum bütçeme göre. beslemediği senaryoları düşünmek bile istemiyorum.

şuan ki sistemim darboğaz yapıyor ve açıkcası bunun tekrarlanmasından korkuyorum. onun için olabilicek en iyi senaryoyu yapmak istiyorum bütçeme göre. beslemediği senaryoları düşünmek bile istemiyorum.
2100 TL daha verebilecekseniz İ7 12700KF daha iyi olur hocam. Besleyememe ihtimali yok gibi bir şey.

onu da yapınca 66k oluyor bu fiyata daha iyisi olabilir mi yoksa bunu alıp konuyu kapatmalı mıyım. ekstra olarak anakartı da yükselttim işlemciyi yükseltince.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı