İtopya Hazır Sistemde Ekran Kartını Farklı Yollamış

Vatan'da hepsi aynı fiyatta, MHz farkı olduğunu da sanmıyorum ama bana da yazılandan farklı bir şey gönderseler anlayışla karşılamam.
Zaten yazılanı göndermek zorundalar ama aralarında fiyat farkı varmış gibi yazmışsın sanki.

Hocam yardımcı olur mu bilemem ama bende bir sistem aldım yaklaşık 3 ay önce ben demonte aldım sistemi ve kutudan CPU soğutucum çıkmamıştı durumu maille ve arayarak bildirdim bir sonraki gün bir kargo ile Soğutucum geldi muhtemelen değişim yapılır ancak biraz zamhetli bir süreç olabilir sende gönderim yapacaksın o firmaya ulaşacak onaylanıp yenisi çıkacak vs.

Benim sistemde mavi ekran yok ama herşey normal halindeyken birden bire monitörde görüntü gidiyor 10sn sonra geliyor.
Bu maalesef RX590'larda yaşanan bir sorun. Benzer bir sorunda benim kartımda değişim yaşanmıştı.

Aynı olsa bile faturanın hatalı olması bile başlı başına bir sorun. Yarın kartın bir sıkıntısı olduğunda faturası farklı.
En önemlisi bu zaten. Eldeki ekran kartının faturası yok. SE modeli için var ama elde de SE modeli yok. Büyük sıkıntı.

Faturanızın fotokopisini ve gönderdikleri ekran kartın arka kısmında yazan seri numarasını kaydedin. Firmayla görüşüp Faturanın birinci ve ek nüshasını birlikte gönderin. Elbette kartı aynı şekilde. Değiştirirler, can sıkıcı durum. Kargo ücreti falan ödemeyin. Tamamen onların operasyonel başarısızlığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…