İtopya Hazır Sistemde Ekran Kartını Farklı Yollamış

Arkadaşlar seri üretim olan bir üründen bahsediyorsunuz illaki hatalı üretim veya sorunlu olacaktır şimdiye kadar hep amd ekran kartı kullandım hiç sorun yaşamadım ikisi sapphire sonuncusu asusdu değişim isteyin yada araştırıp iade yapın farklı bir kart alın firmanın hatası var burada hatalı ürünleri geri göndermesi lazımdı

@samsunlu

Ekran kartı arızalı olsa, sorun sahibini desteklemek için yazarsınız anlarım. Konuyla AMD'nin bir bağlantısı yok. Tamamen rezil İtopya'nın profesyonel dışı bir firma olmasından kaynaklanmalıdır. Size de hak veriyorum, Nvidia ekran kartı konusunda AMD'den üstün stabilite adına. Gel görelim ki GTX 760 gibi 2013 segmenti bir kartın, GTX 1050 ti ile arasında performans bakımından sadece 5 fps olması, tamamen çakallıktan ibarettir. RX 580 Nitro + Special Edition 2 yıl garantili 800 TL'ye gördüm geçen günlerde ikinci el. Sadece Nitro + modelleri 600-700 TL temizleri. Peki Nvidia'nın bu kartlarla eş değer kartlarının fiyatları ne kadar ikinci elde ? Yıl olmuş 2020 adamlar GTX 780 satıyorlar 700 TL'ye. Yuh diyorum.

Haklısınız stabil olma konusunda Nvidia daha üstün. AMD firmasının da takdir edilir yanları var. Çoğu parası az olan oyuncunun bilgisayar hayalini AMD süsler ama ne olursa olsun her zaman o Nvidia ekran kartı aklının bir köşesindedir bence. İkinci el konusunda tabi ki AMD ama bunun sebebi Mining işidir bence. Temiz ekran kartlarının fiyatını da düşürdüler.
Bu arada ekran kartı konusunda hala şüpheliyim ama kasa ve monitörü taktığım ara kabloyu çıkartıp denedim olmadı. Daha sonra kasayı ayrı monitörü ayrı prizlere taktım 2-3 saattir sıkıntı yok görüntüde. İlerleyen günlerde güncelleme yapacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı