İtopya hazır sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Emre090

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya'dan yeni sistem aldım. Bir hafta oldu daha, bir anda mavi ekran yedim daha sonra yeniden başlattı, daha sonra kapatırken bir ara yine oldu ikisi de aynı gün. Şimdi bugün PC'yi açarken mavi ekran geldi etrafı siyah sol üste minicik hoş geldiniz yazısı, daha sonra görünmez bir tuşa bastım sonra Microsoft Edge ekranı geldi, sonra adım soyadım aylık 2,500 TL vs yazılar geldi kart bilgilerim gözüktü geçen Windows 10 etkinşleştirdim key alıp, ne yapmam lazım kafam karıştı sistemi alalı bir hafta olmuş direkt mağazalarından aldım bir de Windows kurulu driverlar ayarlı, bu Microsoft Edge olayı mavi ekranla alakalımı hiç bilmiyorum iki farklı osrunda olabilir yardımcı olursanız sevinirimbelki ekran kartındandır diye ekran kartını güncelledim mavi ekran için ilerleyen günlerde devam edersem RAM'lere test yapacağım, mvi ekran kısmındada MEMORY_MANAGEMENT yazıyordu.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 19.33.10_b7ddc95e.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-12-08 saat 19.33.10_b7ddc95e.jpg
    102,3 KB · Görüntüleme: 56

Minidump dosyanızı bu rehberle forumda yeni konu açarak paylaşın kaç tane varsa. Muhakkak cevap veren olur. Çözüm yolu ve tavsiye verirler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi de "FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE" hatası alıyorum. Baktım geçen hata aldığımda, tam Kaspersky güncelleme yapmış. Bugün de sizi rahatsız etmedik, bildiriminden hemen sonra yapmış. Kaspersky olabilir mi nedeni?

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi de "FAULTY_HARDWARE_CORRUPTED_PAGE" hatası alıyorum. Baktım geçen hata aldığımda, tam Kaspersky güncelleme yapmış. Bugün de sizi rahatsız etmedik, bildiriminden hemen sonra yapmış. Kaspersky olabilir mi nedeni?

Hocam şimdi gördum ama evet Kaspersky bazı PC'lerde mavi ekran verdiriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı