Anakartta falan herhangi bir şey yok mu wirelessla ilgiliBağlanamayacaksın
Bazılarında oluyor bir zahmet onada sen bak. Yoksa da ayriyeten alırsın.Anakartta falan herhangi bir şey yok mu wirelessla ilgili
Tamam teşekkür ederim :-DBazılarında oluyor bir zahmet onada sen bak. Yoksa da ayriyeten alırsın.
100₺ civarında tavsiye ettiğiniz bir aparat var mıdırBağlanamazsınız. 40-50 TL verip Wireless adaptör almanız gerek veya modemden direk kablo ile bağlamalısınız.
A320 bir anakartta Wireless antenleri olmaz onlar genelde üst seviye anakartlarda olur.
5 yıldır ben bu ürünü kullanıyorum ve gayet başarılı bir ürün. Seninde almanı tavsiye ederim.100₺ civarında tavsiye ettiğiniz bir aparat var mıdır
Yardımınız için çok teşekkürler [emoji120]5 yıldır ben bu ürünü kullanıyorum ve gayet başarılı bir ürün. Seninde almanı tavsiye ederim.
Everest Ewn-999 300 Mbps Yüksek Hız Çift Anten Kablosuz Fiyatı
Everest Ewn-999 300 Mbps Yüksek Hız Çift Anten Kablosuz en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.