İtopya hazır sistemi ne zaman kargolar?

Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.

Son düzenleme:
29 Aralıkta aldım halen kargoya verilmedi. Haftaya gelir mi?

Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. Kargoya vermeyi geçtim montajlamadılar bile.

Benim kargom 1 haftada gelmişti ve evet bende montaj istemiştim montajsız gelmişti. Termal macun, ekran kartı, SSD, RAM, ekstra fan her şeyi ben taktım hocam ilk bilgisayarınız ise güvenli bir yere taktırmanızı öneririm tabii tanıdık varsa her zaman için daha iyidir.

Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.

Hocam bugün blot kargoya verildi ankaraayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirler.

Hayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün veverirler.

Sağ olun hocam inşallah gelir bir an önce sizinki de şimdiden hayırlı olsun.

Hocam bugün blot kargoya verildi ankaraayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirler.

Sağ olun hocam inşallah gelir bir an önce sizinki de şimdiden hayırlı olsun.
Hocam saçma bi soru olabilir ama kasa-kargo kaç kiloydu? Şimdi Sürat Kargo'nun sitesinden kontrol ettiğimde benim kargom 38 kilogram olarak görünüyor. Bir yanlışlık mı var acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı