29 Aralıkta aldım halen kargoya verilmedi. Haftaya gelir mi?
Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. Kargoya vermeyi geçtim montajlamadılar bile.
Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.
Hayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirlerHocam bugün bolt kargoya verildi Ankara'dayım tahminim yarın gelir.
Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.
Hayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün veverirler.
Hocam saçma bi soru olabilir ama kasa-kargo kaç kiloydu? Şimdi Sürat Kargo'nun sitesinden kontrol ettiğimde benim kargom 38 kilogram olarak görünüyor. Bir yanlışlık mı var acaba?Hocam bugün blot kargoya verildi ankaraayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirler.
Sağ olun hocam inşallah gelir bir an önce sizinki de şimdiden hayırlı olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.