İtopya hazır sistemi ne zaman kargolar?

tyk55555

Femtopat
Daha fazla  
29 Aralıkta aldım halen kargoya verilmedi. Haftaya gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.

Son düzenleme:
29 Aralıkta aldım halen kargoya verilmedi. Haftaya gelir mi?

Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. Kargoya vermeyi geçtim montajlamadılar bile.

Benim kargom 1 haftada gelmişti ve evet bende montaj istemiştim montajsız gelmişti. Termal macun, ekran kartı, SSD, RAM, ekstra fan her şeyi ben taktım hocam ilk bilgisayarınız ise güvenli bir yere taktırmanızı öneririm tabii tanıdık varsa her zaman için daha iyidir.

Hocam merhaba, bir gelişme var mı? Benzer bir sorunla Sinerji'de karşılaştım. 2 Ocak'ta sipariş verdim, kargoya vermeyi geçtim montaj aşamasına bile geçemedi.

Hocam bugün bolt kargoya verildi Ankara'dayım tahminim yarın gelir.

Hocam bugün bolt kargoya verildi Ankara'dayım tahminim yarın gelir.
Hayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirler

Hocam bugün blot kargoya verildi ankaraayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün verirler.

Hayırlı olsun hocam, benimki de montajı bitmiş kargoya hazır bekletiliyor şu an umarım bugün veverirler.

Sağ olun hocam inşallah gelir bir an önce sizinki de şimdiden hayırlı olsun.

Hocam saçma bi soru olabilir ama kasa-kargo kaç kiloydu? Şimdi Sürat Kargo'nun sitesinden kontrol ettiğimde benim kargom 38 kilogram olarak görünüyor. Bir yanlışlık mı var acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…