İtopya i3 12100F Arc A750 sistem alınır mı?

Kendim topladım bakın isterseniz işlemci daha iyi. PSU ileride sisteminizi yükseltmek istediğinizde biraz daha(attığınız sisteme göre) yükseltmeye yatkın. Ayrıca 3600 MHz RAM desteği var. Seçtiğim RAM'lerin frekansı da zaten 3600 MHz. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Bu arada sistemdeki parçalar hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat oyun anlamında. Ekran kartının Unity tarzı platformlardaki performansını bilmediğim için değiştirmedim. @rM0asteR

Kendim topladım bakın isterseniz işlemci daha iyi. PSU ileride sisteminizi yükseltmek istediğinizde biraz daha(attığınız sisteme göre) yükseltmeye yatkın. Ayrıca 3600 MHz RAM desteği var. Seçtiğim RAM'lerin frekansı da zaten 3600 MHz. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Bu arada sistemdeki parçalar hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat oyun anlamında. Ekran kartının Unity tarzı platformlardaki performansını bilmediğim için değiştirmedim. @rM0asteR

Sistem güzel biraz bütçemi aştı ama soru değil teşekkür ederim

Sistem güzel biraz bütçemi aştı ama soru değil teşekkür ederim.

Hocam bütçeye dikkat etmemişim fiyat performansa göre topladım ama aynı parçaları sadece internette araştırarak ayrı ayrı alırsanız eğer 11-12K seviyesine getirebilirsiniz. Ben bir yerden topladığım için bütün parçalar oranın fiyatına göre belirlenmiş oldu.

Hocam bütçeye dikkat etmemişim fiyat performansa göre topladım ama aynı parçaları sadece internette araştırarak ayrı ayrı alırsanız eğer 11-12K seviyesine getirebilirsiniz. Ben bir yerden topladığım için bütün parçalar oranın fiyatına göre belirlenmiş oldu.
Tamam teşekkür ederim

İtopya'da hazır bir sistem gördüm. Fiyatı uygundu biraz da araştırdım. Yeterli bir sistem gibi ama yine de buradan sormak istedim. Bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi?
  • Intel Core i3 12100F 4.3GHz 12MB önbellek 4 çekirdek soket 1700 10nm işlemci.
  • Gigabyte H610M h 3200MHz DDR4 soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX anakart.
  • G.Skill (2X 8 GB) Ripjaws V siyah 3600MHz CL18 DDR4 Single kit RAM.
  • Intel Arc A750 PCI Express 4.0 8 GB GDDR6 256 bit ekran kartı.
  • Game booster GB-X223b ARGB USB 3.0 mesh ATX mid Tower kasa.
  • Power Boost Fury 550W 80+ 120mm fanlı PSU.
  • MLD M300 500GB NVMe 2280 GEN3x4 M.2 SSD (3300 MB okuma / 3100 MB yazma)
Bilgisayarda Unreal Engine 4, Unity, Blender gibi uygulamaları kullanacağım. Sizce yeterli mi?

Dun aldim bilgisayari. PSU'yu FSP yaptim +350 yaziyor. Bir de RAM'i 3200 MHz 16 CL yaptim cunku 3600 MHz kullanamiyor bari CL degeri dusuk olsun. Kargoyla birlikte 11630 liraya geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı