İtopya i3 12100F Arc A750 sistem alınır mı?

Kendim topladım bakın isterseniz işlemci daha iyi. PSU ileride sisteminizi yükseltmek istediğinizde biraz daha(attığınız sisteme göre) yükseltmeye yatkın. Ayrıca 3600 MHz RAM desteği var. Seçtiğim RAM'lerin frekansı da zaten 3600 MHz. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Bu arada sistemdeki parçalar hakkında az çok bilgi sahibiyim fakat oyun anlamında. Ekran kartının Unity tarzı platformlardaki performansını bilmediğim için değiştirmedim. @rM0asteR

Sistem güzel biraz bütçemi aştı ama soru değil teşekkür ederim

Sistem güzel biraz bütçemi aştı ama soru değil teşekkür ederim
Hocam bütçe o kadar ise alın yapacak bir şey yok ki. Kötü bir pc değil sizin attığınızda. İleride sorun yaşatmasın diye intel için i5 12400f e yükseltin dedik.

Sistem güzel biraz bütçemi aştı ama soru değil teşekkür ederim.

Hocam bütçeye dikkat etmemişim fiyat performansa göre topladım ama aynı parçaları sadece internette araştırarak ayrı ayrı alırsanız eğer 11-12K seviyesine getirebilirsiniz. Ben bir yerden topladığım için bütün parçalar oranın fiyatına göre belirlenmiş oldu.

Tamam teşekkür ederim

Dun aldim bilgisayari. PSU'yu FSP yaptim +350 yaziyor. Bir de RAM'i 3200 MHz 16 CL yaptim cunku 3600 MHz kullanamiyor bari CL degeri dusuk olsun. Kargoyla birlikte 11630 liraya geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…