Leadburak Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 12 14 Aralık 2022 #11 ben mağazadan almıştım ya öyle mi diyosun keyfim çok kaçık şuan
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 14 Aralık 2022 #12 Leadburak dedi: ben mağazadan almıştım ya öyle mi diyosun keyfim çok kaçık şuan Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki iade etme zorunllulukları yok, ama belki ürün bozuk diyip iade etmelerini isteyebilirsiniz.
Leadburak dedi: ben mağazadan almıştım ya öyle mi diyosun keyfim çok kaçık şuan Genişletmek için tıkla... Ne yazık ki iade etme zorunllulukları yok, ama belki ürün bozuk diyip iade etmelerini isteyebilirsiniz.
Leadburak Hectopat Katılım 3 Ocak 2019 Mesajlar 12 14 Aralık 2022 #13 ürünü iade için götürüp teslim ettim bugün belge de aldım eğer bozuk değilse ne olucak acaba muhtemelende bozuk değil para iadesi vs almadım
ürünü iade için götürüp teslim ettim bugün belge de aldım eğer bozuk değilse ne olucak acaba muhtemelende bozuk değil para iadesi vs almadım