İtopya iade süreci

İtopya'dan aldığım bir ürünün iadesini talep etmememin üzerinden 4 gün geçti (08.11.2019). 1 Kasım aldığım ürünün yanlış bilmiyorsam 14 gün koşulsuz şartsız iade olayı 15 Kasım bitiyor. Benim sorguladığım şeyse şu, bu tarih geçtikten sonra iadede red alma ihtimalimi arttıran bir durum var mı? Bilmiyorum ama o tarihe kadar bekletiliyorum gibi geliyor: ). Sorusunun en açık hali 14 günlük süreç iade talep edildiğinde mi son buluyor mu yoksa iade işlemi onaylandığında mı son buluyor?

3 Gündür iade talebi değerlendiriyor kısmında, daha önce tecrübe eden varsa süreci anlatabilir mi?

İtopya'nın ocağına düşen kurtulamıyor. Ürün değişim ürecinde bile 1 buçuk ay bekletmişlerdi beni. Farklı bir tecrübe yaşamış olanlar yazsınlar. Ben bu firmanın sadece satış odaklı olduğunu düşünüyorum. ŞikayetVar sitesine bakarsan müşteri memnuniyetinin dipte olduğunu görürsün. Kolay gelsin.

Müşteri hizmetlerine bildirdin mi?
bildiğim kadarıyla 3 iş günü yani hafta içi beklemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…