İtopya, İncehesap ve Teknobiyotik güvenli mi?

İtopya rezalet bir mağaza. Bilgisayarlarında hep Power Boost gibi C4 PSU'lar, kronik sorunlu Adata SSD'ler ve 8GB RAM'ler ile sistem toplayıp muhteşem ötesi kalitesizlikte bu sistemleri ucuza getirmeye çalışıyorlar. Onun dışında parça alımında aşırı ucuz olmadıkça hiç bir şekilde oradan alınmamalıdır. İade konusunda çok sıkıntı çıkarıyorlar. Etrafta okuduğunuz şikayetler gerçek. Müşterilen haklarını çiğniyorlar ve bana göre saçma kötü bir kargo şirketiyle çalışıyorlar. Yukarıda @denizsevim arkadaşın yazdığı yoruma niye herkes gülmüş bilmiyorum ancak Sinerji gayet güzel bir site. Tüm parçaları oradan alıyorum. İncehesap'tan hiç alışveriş yapmadım ancak fazla şikayet görmedim hakkında.

Ben de anlamadım Bir kişi mağdur olmuş diye rezalet bir yer olmuyor. Sinerji üzerinden çok kez alışveriş yaptım ve hiçbirinde sorun yaşamadım aynı şekilde QP bilişim'de de hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Gülen atanlardan biri bendim madem merak ettiniz yazayım. @denizsevim Yazmışsınız ya hiçbirinde sorun yaşamadım diye bi firmanın iyi veya kötü olması sorun yaşayınca ortaya çıkıyor sorun yaşamadan bir firmanın iyi veya kötü olduğuna karar vermemeniz lazım. @stevesm1221 yazdığınız gibi sorun yaşayan tek ben değilim burada ve ekşiye göz atarsanız firmanın malının arkasında durmadığını ve sorun yaşayan birçok kullanıcıyı görebilirsiniz. Bu firmanın İtopya'dan bi farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…