İtopya, İncehesap ve Teknobiyotik güvenli mi?

Sistemimi İncehesap'tan topladım ekran kartım Asus Tuf 5700 XT idi(ekra kartında yanlış tercihte bulunmuşum bu modelle ilgili çok sorun var forumda zaten dtamamen benim dikkatsizliğim). Arızalı çıktı iadesi oldu sorun yaşatmadılar, memnun kaldım her mesajıma ve sorumada cevap verdiler geciktirmeden, gerçektende indirim günlerinde gözle görülür indirimleri buradan gördüm muhtemelen pahalı dahi artık başka bir yerden e-alışveriş yapmam teknoloji konusunda. diğer sitelerde güvenilirdir muhtemelen çünki gördüğüm akdarıyla bu siteler yoğunluklu alışveriş konusunda.

İtopya artık eskisi gibi değil, müşteri memnuniyetsizliği tavan yapmış durumda. Şikayetvar sitesi olsun, Technopat ve benzeri teknoloji forumları olsun veya Facebook grupları olsun çok şikayet var İtopyadan. İncehesapdan çok bilgisayar parçası aldım sorun çıkmadı, Teknobiyotikden GALAX GTX 1660 SUPER ekran kartı aldım onda da herhangi bir sorun yaşamadım.

İtopya artık eskisi gibi değil, müşteri memnuniyetsizliği tavan yapmış durumda. Şikayetvar sitesi olsun, Technopat ve benzeri teknoloji forumları olsun veya Facebook grupları olsun çok şikayet var İtopyadan. İncehesapdan çok bilgisayar parçası aldım sorun çıkmadı, Teknobiyotikden GALAX GTX 1660 SUPER ekran kartı aldım onda da herhangi bir sorun yaşamadım.
Sinerji nasıl peki hocam?

Sinerji nasıl peki hocam?
[/QUOTE]
Firma müşteri hizmetleri yönünden çok kötü.

Son düzenleme:
[/QUOTE]
Bunu okumuştum dostum. ALLAH yardımcın olsun. Son durum ne oldu iade alabildin mi?

Yok hocam, nerede... THH'de benim haklılığıma karar verdi, bunlar da mahkemeye başvurmuşlar. Tüketici Mahkemesinin sonuçlanmasını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı