İtopya "işlem tamamlanamadı" hatası

Gumli05

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün İtopya'dan MSI Clutch GM50 model mouse ve Cooler Master CH321 model kulaklık aldım indirimdeydiler ve indirim süresinin bitmesine az kalmıştı ancak abim klavye olduğunu sanmış ve bana öyle sipariş ver demiş. O yüzden bende iptal ettirdim ve kayıtlım olduğum Gmail hesabına bir e posta gönderdiler. Ancak ben hala durumu anlamış değilim. Şimdi onlar ürünü gönderecek biz geri mi göndereceğiz açmadan yoksa direk geri mi yatıracaklar veya biz kargoyu geldiği gibi geri mi göndereceğiz kuryeyle? Biraz aydınlarıtır mısınız beni?

Hocam kendi telefonum şu anda şarj olmuyor hem yaşım 14 abime söylesem kızacak anında neden gelmiyor diye.
Yahu ne alakası var? Arayacaksın İtopya’yı ”sipariş numaram bu, dün böyle bir şey oldu, bende iptal ettim siparişi, yine de adresime gelir mi?“ diye soracaksın.

Onlarda bakacaklar, yok siparişiniz iptal olmuş zaten kargo gelmez ya da gönderilmiştir, gelirse direk iade edin vs diye bilgi verirler.

Sen arayıp bu bilgiyi direk itopya’dan almadıktan sonra biz nereden bilelim ne olacağını?

Yahu ne alakası var? Arayacaksın İtopya'yı ”sipariş numaram bu, dün böyle bir şey oldu, bende iptal ettim siparişi, yine de adresime gelir mi?“ diye soracaksın.

Onlarda bakacaklar, yok siparişiniz iptal olmuş zaten kargo gelmez ya da gönderilmiştir, gelirse direk iade edin vs diye bilgi verirler.

Sen arayıp bu bilgiyi direk İtopya'dan almadıktan sonra biz nereden bilelim ne olacağını?

Belki böyle bir durum yaşayan olmuştur diye açmıştım konuya başlığa çok takılmayın dün alırken sistem yoğunluğu sebebiyle sanırsam böyle bir hata vermişti.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı