ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam hazır sistem için16k bütçe var (monitör dahil değil çünkü) ve interneti bayağı araştırdım bütçeyi belki 1K - 2K artırabilirim ama 4060'a gerek yok çünkü işlemci değişiyor o hazır sistemlerde 5 5500 oluyor, artı olarak VRAM düşük kalır diye düşünüyorum. AMD ekran kartı istemediğim için (daha yüksek FPS vs. vericeğini biliyorum ama istemiyorum) hep NVIDIA ekran kartlı sistemlere baktım. Bir de NVIDIA ekran kartı olduğu için g - Sync teknolojisi kullanan monitör buldum monitör bu;
Hem IPS, hem 240 Hz, hem 0.5 ms, hem 24 inç hem de g- Sync.
Oynadığım veya oynayacağım oyunlar: Valorant, The Witcher 3, RDR2, CS2 vs. yani hem hikayeli oyunlar hem de FPS oyunları fazlasıyla oynuyorum.
Monitör hakkında bayağı incelemelere ve forumlara baktım sadece bu forumda bir arkadaş sorun yaşamış başka bir yerde böyle önemli sorunlar yaşayan görmedim puanlarda gayet yüksek, monitör hakkında fikrinizi çok merak ediyorum artı olarak bu şekil bir PC toplanır mı yoksa tavsiye ediceğiniz başka bir sistem vs var mı? (toplam bütçe 25k en fazla)
ENZO-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti EVO OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ENZO-4060Ti sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
VRAM önemli ise 3060 almak yerine 5600 ve 6700 XT güzel olur en ucuz şunu bulabildim.
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
VRAM önemli ise 3060 almak yerine 5600 ve 6700 XT güzel olur en ucuz şunu bulabildim.
ULTIMA-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-6700XT oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci ve ASUS DUAL RX 6700XT 12GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Bunu alamam biraz bütçeyi aşıyor hocam.
Hocam biraz karşılaştırma videolarına baktım da 10 ya da 15 FPS için 3 bin lira vermeye değer mi?
Bunu alamam biraz bütçeyi aşıyor hocam.
Hocam biraz karşılaştırma videolarına baktım da 10 ya da 15 FPS için 3 bin lira vermeye değer mi?
Hocam onu yaparım da aklıma birşey takıldı sizce bu işlemci ekstra olarak bir soğutucu vs ister mi ?Kasayı Vento yaparsak alinabilir.
Kötü sistem no AMD.