İtopya jrokez-bear hazır sistem ve AOC 24G2zu alınır mı?

Hocam şöyle anlatıyım Jrokez'un sistemi içerisinde zaten 2 tane 8 gb gskill ram var onun dışında şu an ki sistemim de 16 gb daha var aldıktan sonra tek kasa çift monitör yapıcam yani toplam 32 gb ram, 320 gb ssd ve hdd de bu pc ye takıcam

Hocam açıkça konuşmak gerekirse sistem + monitör + klavye (bunun gibi red switch ve num lock olmayan bir kalvye) + işlemci soğutucusu düşünüyorum bundan dolayısı ile 3060 da bana yeterli dedim yani yoksa 15 20 fps kesinlikle bazı oyunlar da aşırı farkeder ama dediğim gibi bunları beraber almak istiyorum. 16k bütçe sisteme ayırma sebebim o yoksa @Prime777 hocamın da dediği gibi 4060 ti sistem ve Hp Omen 10 numara.

Monitör ile ilgili daha iyi curved seçenekler yine bu fiyat bantlarında varsa gerçekten bilmek isterim.
Curved ips oyuncu monitörü hiç görmedim hatta yok diye biliyorum va panel var ama ghosting sorunu var. O yüzden flat ips tercih etmeni öneririm. Viewsonic, Lg, Msi monitörleri kullandım 1ms GTG olanları tercih edebilirsin.

Curved IPS oyuncu monitörü hiç görmedim hatta yok diye biliyorum VA panel var ama ghosting sorunu var. O yüzden flat IPS tercih etmeni öneririm. ViewSonic, LG, MSI monitörleri kullandım 1ms GtG olanları tercih edebilirsin.

Hocam size zahmet varsa bildiğiniz TN panel Curved 6 - 7K aralığında önerebilir misiniz?

Hocam size zahmet varsa bildiğiniz TN panel Curved 6 - 7K aralığında önerebilir misiniz?
TN panel araştırdım 2 tane asusun modeli varmış fakat şu an satışta değiller curved istiyorsan VA almak zorundasın gibi görünüyor. VA panellerde MPRT 1ms değerler görülüyor fakat GTG değeri fazla olduğu için yüksek fps alacağın rekabetçi oyunlarda rahatsız edici ghostinge uğratıyor. Daha önce curved monitör 1 kere aldım ve ertesi gün iade ettim.

Hocam hazır sistem için16k bütçe var (monitör dahil değil çünkü) ve interneti bayağı araştırdım bütçeyi belki 1K - 2K artırabilirim ama 4060'a gerek yok çünkü işlemci değişiyor o hazır sistemlerde 5 5500 oluyor, artı olarak VRAM düşük kalır diye düşünüyorum. AMD ekran kartı istemediğim için (daha yüksek FPS vs. vericeğini biliyorum ama istemiyorum) hep NVIDIA ekran kartlı sistemlere baktım. Bir de NVIDIA ekran kartı olduğu için g - Sync teknolojisi kullanan monitör buldum monitör bu;

Hem IPS, hem 240 Hz, hem 0.5 ms, hem 24 inç hem de g- Sync.

Oynadığım veya oynayacağım oyunlar: Valorant, The Witcher 3, RDR2, CS2 vs. yani hem hikayeli oyunlar hem de FPS oyunları fazlasıyla oynuyorum.
Monitör hakkında bayağı incelemelere ve forumlara baktım sadece bu forumda bir arkadaş sorun yaşamış başka bir yerde böyle önemli sorunlar yaşayan görmedim puanlarda gayet yüksek, monitör hakkında fikrinizi çok merak ediyorum artı olarak bu şekil bir PC toplanır mı yoksa tavsiye ediceğiniz başka bir sistem vs var mı? (toplam bütçe 25k en fazla)
Burada attığın mönitöre baktım da şu anda bu indirim zamanında alabileceğin, istediğin kriterde en f/p monitör olabilir.

TN panel araştırdım 2 tane asusun modeli varmış fakat şu an satışta değiller curved istiyorsan VA almak zorundasın gibi görünüyor. VA panellerde MPRT 1ms değerler görülüyor fakat GTG değeri fazla olduğu için yüksek fps alacağın rekabetçi oyunlarda rahatsız edici ghostinge uğratıyor. Daha önce curved monitör 1 kere aldım ve ertesi gün iade ettim.

Burada attığın mönitöre baktım da şu anda bu indirim zamanında alabileceğin, istediğin kriterde en f/p monitör olabilir.
İlgin için teşekkür ederim hocam inşallah bu şekilde dizicem sistemi hayırlı akşamlar tekrardan teşekkürler hepinize

Hocam hazır sistem için16k bütçe var (monitör dahil değil çünkü) ve interneti bayağı araştırdım bütçeyi belki 1K - 2K artırabilirim ama 4060'a gerek yok çünkü işlemci değişiyor o hazır sistemlerde 5 5500 oluyor, artı olarak VRAM düşük kalır diye düşünüyorum. AMD ekran kartı istemediğim için (daha yüksek FPS vs. vericeğini biliyorum ama istemiyorum) hep NVIDIA ekran kartlı sistemlere baktım. Bir de NVIDIA ekran kartı olduğu için g - Sync teknolojisi kullanan monitör buldum monitör bu;

Oynadığım veya oynayacağım oyunlar: Valorant, The Witcher 3, RDR2, CS2 vs. yani hem hikayeli oyunlar hem de FPS oyunları fazlasıyla oynuyorum.
Monitör hakkında bayağı incelemelere ve forumlara baktım sadece bu forumda bir arkadaş sorun yaşamış başka bir yerde böyle önemli sorunlar yaşayan görmedim puanlarda gayet yüksek, monitör hakkında fikrinizi çok merak ediyorum artı olarak bu şekil bir PC toplanır mı yoksa tavsiye ediceğiniz başka bir sistem vs var mı? (toplam bütçe 25k en fazla)
Anakart kötü kasa havalandırması kötü 3060 sistem için biraz pahalı. 1 2 hafta daha bekleyip 3060ti yada 3070 indirimi kovala derim. Reis yine sen bilirsin ama bence o paraya değmez 3060'lı benimde sistemim var 3 ay önce 13.5k ya aldım şimdi 3000 serisinde stok eritmeye çalışıyorlar bu yüzden indirimli bir kaç sistem her türlü bulursun.

Anakart kötü kasa havalandırması kötü 3060 sistem için biraz pahalı. 1 2 hafta daha bekleyip 3060 Ti'ya da 3070 indirimi kovala derim. Reis yine sen bilirsin ama bence o paraya değmez 3060'lı benim de sistemim var 3 ay önce 13.5k ya aldım şimdi 3000 serisinde stok eritmeye çalışıyorlar bu yüzden indirimli birkaç sistem her türlü bulursun.

Kral her gün sistem pahalanıyor. Monitörü alacaktım 6900'e , 10k ya çıkmış bir tek Sinerji de var şu an 6900'e oraya da güvenemiyorum. Böyle giderse sıkıntı benim için hiç alamam. DA ayın 11'inde bir sistem paylaşacakmış onu mu beklesem acaba diye düşünüyorum ama işte kararsız kaldım iyice.

Knk monitör olarak şunu al derim Twisted Minds TM32RFA 32 bende kullanıyorum mükemmel birşey.

Kanka düşünme bile 32 inç 1080p piksel sayma garantili.
marka nasıl sence 24 inç veya 27 inç var mıdır ?

Kanka düşünme bile 32 inç 1080p piksel sayma garantili.
Hocam 27 inç QHD bir bakarmısın şuna

Technopat Haberler

Geri
Yukarı