İtopya kaıser-10 sistem alınır mı?

Sizce alınır mı? Dostlar? DDR5 sistem.

Ekran kartının çok sorunu var diyorlar Intel bu konularda yeni biliyorsunuz ki. Satarkende pek alıcısı yok tercih edilmiyor yine de tercih meselesi fiyatına göre alınır.

Ekran kartının çok sorunu var diyorlar Intel bu konularda yeni biliyorsunuz ki. Satarkende pek alıcısı yok tercih edilmiyor yine de tercih meselesi fiyatına göre alınır.
Evet ileride güzel güncellemeler alırsa o riski almayı planlıyorum ama rampage markalı kasa beni biraz korkutuyor açıkcası

Evet ileride güzel güncellemeler alırsa o riski almayı planlıyorum ama Rampage markalı kasa beni biraz korkutuyor açıkçası.

Bu paraya bu oluyor kanka dolar 37'e koşuyor merkez bankası tahmini yıl sonu 42,80 24.000 TL'ye DDR5 anca bu parçalardan oluyor biraz daha bütçe varsa tabii ki de özelleştirmekte fayda var.

Arc B580 yazılımsal olarak baya sıkıntılı olsa da yine de tercih edilebilir bir kart hala, illa düzelteceklerdir sorunlarını. Kasa olayı ise kasanın kendisi güzel aslında kasadan yana bir problem yaşamazsınız ama kasa ile birlikte gelen PSU sıkıntı, onu değiştirmeniz lazım öncelikli olarak. Onun içinde minimum 2000TL'lik bir ek bütçe eklemeniz lazım. 600W kaliteli bir marka PSU alırsınız. Bunlar harici ise diyeceğim şu ki sistem gayet iyi fiyatına göre, alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı