İtopya kargo ne zaman gelir?

Ensar Kaplan

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2019
Mesajlar
145
Çözümler
1
Bugün sabah 9 gibi bilgisayar sipariş ettim. Montajda olacak mersinde oturuyorum. Sizce kaç güne gelir? (Jahrein Elite PC)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en son bilgisayar aldığımda 4 hafta'da gelmişti nedeni ise bazen ellerinde parçalar olmadığı için yurt dışından tedarik ediyorlar o yüzden bayağa beklemeniz gerekebiliyor. Yani kısacası biraz şans işi.
 
Kendi dükkanına gidip alsaydın keşke, ben ne zaman dükkanına gitsem bir buçuk saate topluyorlar. Üstelik sipariştede o kadar bekliyeceğinizi sanmam arkadaşlarım da aldı karabük'e 4 gün sonra geldi ikiside.
 
Bugün sabah 9 gibi bilgisayar sipariş ettim. Montajda olacak mersinde oturuyorum. Sizce kaç güne gelir? (Jahrein Elite PC)
Montaj işlemi yoksa ve ellerinde parça varsa 2 güne kargoya veriyorlar. Çorumdayım 3.gün elimdeydi işlemci. Ama montaj varsa arkadaşların telaffuz ettiği süreler gibi oluyor.
 
Bugün kargoya vermiş olma ihtimalleri yok çünkü bugün Pazar. Her neyse, anlaşılan eskisi kadar yoğun değiller. Hayırlı olsun şimdiden.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı