İtopya Kargo Sorunu

Black friday indirimi sırasında yoğunluk yaşandığı için kargo firmaları kota koymuşlar. Şaşırılacak birşey yok neredeyse herkes aynı durumda.
Vatan Bilgisayar, QB Bilişim, Gittigidiyor ve Hepsiburada'dan da alışverişlerim oldu aynı dönemde, şuan tüm oem parçalarım ITOPYA'nın anakartı göndermesi bekliyor yaklaşık 1 haftadır.

Donanım Arşivi Diss (!)

Vatan Bilgisayar, QB Bilişim, Gittigidiyor ve Hepsiburada'dan da alışverişlerim oldu aynı dönemde, şuan tüm oem parçalarım ITOPYA'nın anakartı göndermesi bekliyor yaklaşık 1 haftadır.
İşin içinde olmadan birşey demek yanlış olur. Benim bildiğim kargo firmalarının kota koyduğu sadece. İtopya'da indirim daha çok olup çok fazla satış yapılmış olabilir. O kadar satış yapılmasa dahi Vatan gibi büyük bir firma değil haliyle altından kalkamamış olabilirler. Belki de savsaklamışlardır bilemiyorum.

Eskiden bu kadar bilinmeyen bir markaydı ben 2 yıl önce aldığımdan 1 saat sonra kargolanmıştı demek ki artık eskisi gibi değil.

İnsanlar söyledikleri kadar meşgul değillerdir, insanların öncelikleri vardır ve sıra sana asla gelmez
( itopya müşterileri )
- Auster

Türk İş Ahlak'ına göre: Firma/Şahıs parasını aldıktan sonra gerisi umrunda olmaz. Ustanın parasını peşin ödersin işini eksik yapar. Hocasından özel ders alırsın zamanından önce bırakır. Subay'ı talimi eksik yapar. Memuru bi işi zamanında yapmaz. Bi Firmadan mal alırsın malında problem çıkar firmanın umrunda olmaz, kargosunu geç yollar ürün kargoda hasar görür kargocusu sorumluluk kabul etmez... bu liste de böyle uzar gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…