İtopya Kargo Sorunu

Güncelleme: an itibari ile elime ulaşmış bulunmaktadır. monitörün bacağını falan kurdum önünde bir saat oturduktan sonra bilgisayarıma bağladım. gerekli testleri yaptım ve bir tane ölü piksel çıktı ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok. ışık sızması çok az derecede rahatsızlık dahi vermiyor.
monitörü çok beğendim. yani muhteşem fakat bu ölü piksel olayı beni çok üzdü.

yani çok küçük olsa bile sürekli gözüme takılıyor delirtir bu beni..

şimdi o kadar korkuyorum ki değişime göndermeye bi 15 gün beklerim heralde..
artı birde yeni gönderecekleri üründe ölü piksel var mı yok mu ışık sızması var mı yokmu bilinmeyecek , gelecek bakacağım yine ölü piksel var.İş iyice noka sarar..

29 Kasım indirimlerinde iki parça ürün sipariş ettim ve daha bu gün kargoya vermişler. Şöyle komik bir durum var tam bir gün önce kuzenim içinde siparişler verdik onun ürünleri eline ulaştı benim ki ise daha bu gün kargoya verilmiş. Ne dersek diyelim yoğunluk diye bir savunma mekanizmaları var aşamıyoruz.

Sizin kargo yine verilmiş. Ben 29undan beri bekliyorum hala kargoya dahi verilmedi. Diğer parçalar pazartesinden beri evde beklemekte, aynı gün başka siteden almıştım.

Son düzenleme:
Üründe ölü piksel çıktı tekrardan değişime yolladım.Seneye görüşürüz arkadaşlar

Üründe ölü piksel çıktı tekrardan değişime yolladım.Seneye görüşürüz arkadaşlar
Peki ürünü sipariş verdiğinizde karşı tarafa ulaşıp mail, telefon veya sipariş notunuzda bunu belirttiniz mi? Bakın ben bilmem ne nolu siparişimde sizden monitör siparişi verdim. Bunun bana ulaşmadan önce gerekli ölü piksel testinden geçmesini talep ediyorum. Her hangi bir kusuru vs olmaması adına diye belirttiniz mi? Yapmadıysanız eğer bu şekilde yapmakta fayda var, sonuçta siz tüketici olarak bunu talep edebilirsiniz. Kusurlu malı almak zorunda değilsiniz. Önceden bu gibi küçük işlemleri yerine getirirseniz geldiğinde sorunla karşılaşma oranınızda düşük olacaktır. Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanmanız dileğiyle.

Teşekkür ederim. Değişim yaparken her şeyi kutusuna koymamı istediler fatura ve yanında bi not kağıdına sorunun ne olduğunu yazmamı istediler.Oraya sorunun ne olduğunu ve testlerden geçirilip kusursuz bi ürün istediğimi yazdım fakat ne kadar kâle alırlar bilemiyorum.İtopya ortada nede olsa

Trendyol'dan telefon sipariş ettim. Ertesi günü ilana bakınca stoğa gelince haber ver yazısı gördüm ve sipariş durumuna bakınca sadece sipariş alındı yazıyor, tedarik sürecinde kısmı açık değil. Bunun için müşteri temsilcisine yazınca size belirtilen aralıkta kargonuz gelecek diyor. Ben yine de pek emin değilim.

trendyoldan bende ram sipariş ettim.Bu sabah elime ulaştı. Siparişi 28 inde vermiştim. 27kasım - 28 aralık arasında tedarik süresi yazıyordu. Aradığımda da böyle belirttiler zaten bende gözden çıkarmıştım o süreyi artık ama elime ulaştı bugun pek bi sıkıntı yaşamadım ama itopya kadar

Son düzenleme:
Benim ürünlerim 7 gün sonra (cumartesi) kargolandı. Bekliyoruz bakalım. İncehesap hala kargolamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…