Merhaba arkadaşlar,
Size problemimden bahsedeyim, fikir olur ileride satın alacak kişilere.
Cuma günü Black Friday kampanyasından İtopya'dan ekran kartı, işlemci, RAM sipariş ettik. Kargo beklemek istemediğimiz için de sitelerinde yazdığı gibi önceden bilgilendirme amacıyla aradık ancak telefonu ısrarla açan olmadı tabi. Cumartesi günü arkadaşım ile (ürünlerin asıl sahibi) mağazaya gittik. Hem ürünleri teslim almayı denemek hem de monitörleri gözle test etmek için. Tabii ki de ürünleri vermediler. (Keza başkalarına verildiğine de gözümle şahit oldum). Telefonla aramalıymışız önceden.. Ancak telefonu açan olsa ne mutlu.
Mağazada da hiçbir ürün üzerinde fiyat bilgisi yok. Biraz daha canımı sıksalardı zabıta çağıracaktım ceza kestirmek için ancak uğraşmadım.
Yine Cumartesi günü akşamı yüksek ön bellekli bir HDD ve PWM kasa fanı da aldık. Mağaza personeli ile de konuştuğumuz gibi, bugün sabahın köründe arayıp, ürünlerimizin montaj gerektirmediğini, sitelerinde bilgilendirdikleri gibi elden teslim almak istediğimizi bildirdik. Bu arada telefonda birisine ulaşmam 20 dakika sürdü. Telefonda konuştuğum hanım efendi, ismini söylemedi, mağazadan teslim yok yanlış biliyorsunuz dedi. Web sitelerindeki bilgilendirmeyi anlattım, personelle konuşmalarımı aktardım, bu hafta böyle çalışıyoruz yanıtını aldım. Telefondaki hanım efendi konuşmak istemedi, ben de üstelemedim.
Kargolanmalar ne zaman olacak diye soracak oldum, ürünlerime bakıldı, sizin ürünleriniz bugün kargoya çıkar denilse de çıkmadı. Site de 3 saate yakındır sorunlu zaten.
İtopya'dan ilk ve son alışverişim oldu sanırım. Keşke biraz daha profesyonel eleman çalıştırsalar. Web sitelerini daha profesyonel sunuculara taşısalar. Kendi sloganlarını bilseler.
2 farklı bilgisayar aktif hale geçmek için oradaki parçaları bekliyor. Biz akıbetini öğrenemedik henüz.