İtopya kargo ve müşteri hizmetleri

121228

Megapat
Makaleler
10
Arkadaşlar ben AOC C24G1 adlı monitörü almaya karar verdim ve bu monitör en ucuz İtopya'da bulunuyor. İtopya hakkında biraz araştırma yaptıktan sonra çok sayı da kargo ve müşteri hizmetleriyle alakalı olumsuz yorumlar okudum. Kargonun çok uzun günler boyunca hazırlanmaması, müşteri hizmetlerine ulaşmanın çok zor olduğu hakkında ciddi sayı da şikayetler vardı. Ve ben ilk kez bir internet sitesinden alışveriş yapacağımdan dolayı böyle şeylerle başımın ağrımasını istemiyorum. Asıl merak ettiğim şey ise şu son 1 ay içerisinde İtopya'dan alışveriş yapmış arkadaşlar böyle sorunlarla karşılaştılar mı? Ve İtopya'nın şu anki müşteri hizmetleri ve kargolama durumunun nasıl olduğunu merak ediyorum. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse çok mutlu olurum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağustos’un sekizinde AOC C24G1 monitör sipariş verdim. Bayram tatili felan derken kargoya verilmedi. Ayın 16’sında arayıp durumu sordum. Bugün kargoya verilir dediler. Mağazaları bana yarım saat uzaklıkta olduğu için gidip elden teslim almak istediğimi söyledim. Sonra gittim aldım. Ups kargo ile çalışmaktıkları için hafta sonu dağıtım olmuyor. Benim tecrübem bu.

Müşteri Hizmetleri diye bir kavram yok itopyada en azından telefon ile aramak istersen. Sanırım mağazada bir telefon var ve yanından kim geçerse o açıyor telefonu. Konu satın alma olunca instagramdan dahi ulaşabilirsiniz kendilerine. Ama teknik destek gibi konularda kendilerine ulaşman biraz daha zorlaşıyor.
Hatta kendilerinden yaptığım alışverişteki tecrübelerimi aktarayım size belki aklınızdaki soru işaretlerine cevap olur. 27 haziranda dadg2 sistem aldım siteleri üzerinden. Ürünün kargolanması söyledikleri zamandan çok daha önce yapıldı bu konuda takdir ediyorum. Ayrıca ürünün paketlenmesi ve ürünlerde sıkıntısız mükemmeldi. Yalnız ürün hakkında birşeyler teknik destek veya bilgi istediğimde dilsiz sağır oluyorlar. Ayrıca Ryzen 5 2600 işlemcide vaad ettikleri 2 oyunuda kendi yorumlarını katıp Xbox indirim koduna çevirmişler :) . Uzun lafın kısası bu mağaza kurumsal ve profesyonel görünmeye çalışan mahalle bilgisayarcısı bence .

Yorumlarınız için teşekkürler. Sanırım monitörü başka siteden alacağım ya da başka bir monitör seçiminde bulunacağım.

Biraz kumar gibi. Çok fazla sorun yaşayan var. Ben RX 570 sipariş etmiştim, 3. günde elime ulaştı. Hatta yanlışlıkla içindeki oyun kodunu ve gerekli bazı belgeleri çöpe atmıştı babam ne olduğunu bilmeden, bu durumu belirttiğimizde çok yardımcı oldular ve kodları bize hızlıca tekrardan yolladılar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı