İtopya kuark Carrera hazır sistem alınır mı?

TRCONNOR

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar nasipse bu hafta içinde alağıdaki sistemi almak istiyorum gidip kendim elden almak istiyorum. İnternetten alışveriş yapmak heleki PC almak istemiyorum bence fiyatı güzel medimarkt Lenovo RTX 3050 laptop un 8 GB RAM'li versiyonu 25k olduğunu gördükten sonra bana ucuz geldi. Kasasını Rampage platino ile değiştireceğim sizce nasıl sistem güzel mi?

Öyle bir şey düşünüyorsan 2 seneye 5600X de yetmez. Anakart değişip yeni nesil işlemciye geçilebilir.

Hocam onu MediaMarkt çalışanıda söyledi planım söyle 1 veya 2 sene sonra maddi durumum iyi olursa işlemci değiştireceğim o zaman belki 5600X veya üst bir şey alabilir.

Şu an yükseltmeye en uygun chipset AM5 chipseti ama 20k civarında AM5 sistem bulabileceğinizi sanmıyorum. Bulan arkadaşlar olursa önerebilirler. İnternetten alışveriş yapmak istemediğinizi belirtmişsiniz İtopya ya da Mediamarkt bayilerinden kendiniz inceleyebilirsiniz. Belki aynı fiyatları Intel işlemcili DDR5 bir sistem bulursunuz.

Öyle bir şey düşünüyorsan 2 seneye 5600X de yetmez. Anakart değişip yeni nesil işlemciye geçilebilir.

Bu da mantıklı aslında hatta ekran kartını da 4080 ya da eğer çıkarsa 5000 serisi ile değiştirebilirim belki ama en azından son 2 sene bana gitmesi lazım çok ihtiyacım var şu an PC'ye.

Şu an yükseltmeye en uygun chipset AM5 chipseti ama 20k civarında AM5 sistem bulabileceğinizi sanmıyorum. Bulan arkadaşlar olursa önerebilirler. İnternetten alışveriş yapmak istemediğinizi belirtmişsiniz İtopya'ya da MediaMarkt bayilerinden kendiniz inceleyebilirsiniz. Belki aynı fiyatları Intel işlemcili DDR5 bir sistem bulursunuz.

30kdan aşağı DDR 4 sistem yok sanırım hocam 26k i3 13100F vardı yanlış görmediysem ama dediğim gibi en azından bana 1 ya da 2 sene gitse yeter sonra ufak bir güncelleme yapabilirim.

Eski laptopta 5600H 8 GB RAM ve GTX 1650 vardı hocam benim için çağ atlaması gibi bir şey olacak sanırım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı