İtopya Kullanılmış Oyun Kodları Verdi!

GulGok

Decapat
Yaptığım DAD2G alışverişi sonrası hediye olan oyunlarımı talep ettim mail adresi ile 2 tane kod yolladılar. AMD sitesine girip kodları kullanmaya çalıştığım da ise kupon kodu daha önce kullanılmış uyarısı aldım her iki kupon kodunda da! Dün mail attım bu gün veya yarın umarım dönüş yaparlar.

Bunu şikayetvara Ulaştırmalısın bence. Seni arayıp gerekli bilgiyi verirler Şikayetvar'a oluştur konunu

Bilerek yaptıklarını sanmıyorum, İtopya öyle bir mağaza değildir. Bu olanlara rağmen tepkisiz kalmazlar, yeni kod yollarlar.

Maillere dönüş yapmıyorlar diye çok şikayet var telefonla arayabilirsiniz fakat sıra beklemek zorunda olacaksınız .

3. gün bugün hala geri dönüş alamadım. Geri döndükleri takdirde buradan bilgilendirme yapacağım.

7 gün oldu müşteri hizmetlerini de aradım tamam dediler hala geri dönüş alamadım.

Artık itopya'dan da alışveriş yapılmayacak sanırım.
Haziran ayında fazlasıyla Şikayetçi olan vardı.
Alışveriş yapılmayacak kadar kötü değil bence, zamanında klavye ve kulaklık almıştım 2 güne gelmişti fakat toplamda 1200 TL ödemiş olmama rağmen kargo ücretini de ben ödedim saçma olan bu bence.

Şikayetvar'a başvurdum artık. AMD'nin kampanyası yararlanamıyoruz şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…