İtopya Kullanılmış Oyun Kodları Verdi!

Itopya hata etmiş ama yakın zamanda geri dönüş yapacaklardır.

Yakın bir zaman dediğin 2 ay sonra sanırım? Sürekli yoğunluğu bahane edip duruyorlar alt tarafı hakkım olan aldığım ürünlerde AMD'nin vermiş olduğu hediye oyunlarımı istiyorum. Neyse buradan sitem etmek bir şey değiştirmeyecek. Verdiğim sisteminde 16 günde gelmesini saymıyorum bile.

Bu AMD kaynaklı bir hata da olabiliyor. AMD desteğe ulaş.

AMD ile ne alakası var dostum? Ben AMD en başında başvurdum zaten bizimle alakalı değil dedi adamlar. AMD niye kullanılmış kod versin? Bu İtopya'nın yaptığı sorumsuzluk başka bir şey değil. İtopya başkasına verdiği kodları verdi bana konunun özeti bu. Yapmışlar bir hata tamam olabilir ama benim sinirlendiğim cevap vermemeleri.

Kodu 2 kere istedim ilk başta sipariş numarası ile talep etmek istedim ertesi gün hemen cevap geldi faturalarınızla birlikte talep edin diye. Neyse sistem geldi fatura ile talep etti yine gecikmeden ertesi gün kodları yolladılar. Doğal olarak soruyorum şimdi 7 gün olmuş 7 gün! Beni görmezden geliyorlar parayı alırken löp diye alıyorlar ama...

Kimse İtopya'yı savunmasın bu saatten sonra.

AMD ile ne alakası var dostum? Ben AMD en başında başvurdum zaten bizimle alakalı değil dedi adamlar. AMD niye kullanılmış kod versin? Bu İtopya'nın yaptığı sorumsuzluk başka bir şey değil. İtopya başkasına verdiği kodları verdi bana konunun özeti bu. Yapmışlar bir hata tamam olabilir ama benim sinirlendiğim cevap vermemeleri.

Kodu 2 kere istedim ilk başta sipariş numarası ile talep etmek istedim ertesi gün hemen cevap geldi faturalarınızla birlikte talep edin diye. Neyse sistem geldi fatura ile talep etti yine gecikmeden ertesi gün kodları yolladılar. Doğal olarak soruyorum şimdi 7 gün olmuş 7 gün! Beni görmezden geliyorlar parayı alırken löp diye alıyorlar ama...

Kimse İtopya'yı savunmasın bu saatten sonra.
Hayır benim demek istediğim bu tip sorun yaşayanlar oluyordu. Bazıları AMD desteğe bildirerek çözüyordu sorunlarını. Sistemsel hata olabiliyor. İtopya'da yanlışlık yapmış olabilir orasını bilemem tabii ki. Emini olmanız adına söyledim, aklınızda bulunsun yani.

Yaptığım DAD2G alışverişi sonrası hediye olan oyunlarımı talep ettim mail adresi ile 2 tane kod yolladılar. AMD sitesine girip kodları kullanmaya çalıştığım da ise kupon kodu daha önce kullanılmış uyarısı aldım her iki kupon kodunda da! Dün mail attım bu gün veya yarın umarım dönüş yaparlar.
Amd odaklı bir sistem,topladığımda bana kod bile,yollamadılar ulaştım ama geri dönüş yapacaklarını dile getirdidiler ve yapmadılar sen yine iyisin uğraşmak istemedim, ve birdaha alışveriş yapmamak adına itopya markasını aklımdan sildim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı