Çözüldü İtopya kutusu açılmış RX 6500 XT ekran kartını iade alır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

supremacyjk

Centipat
Daha fazla  
İtopya'dan 12.04.2022 tarihinde 4000TL'ye RX6500 XT ekran kartı satın aldım. Kutusundan çıkarıp 1 gün civarı kullandım. Performans olarak memnun etmedi sizce İtopya kutusu açılmış kartı geri alır mı? (zaten kutusunda bant yoktu fakat statik poşetteki yapışkanı açıp çıkardım.) Daha önceden tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim boşuna göndermek istemiyorum.

Çözüm
Cevaplar için teşekkürler. Daha önceden bu konuda tecrübe yaşamış arkadaşlar da yazabilirse çok sevinirim.
Ürünün kutusu bana yırtık gelmişti fakat üstünde bir kutu daha olduğu için kargoyu teslim alırken yırtığı göremedim. Yırtık kutulu ürün gönderirken çok rahatlar. Gerçekten profesyonel sanal dolandırıcı gibi bişey :)

Verilen Cevap : Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

Ürün tarafınıza geldiği zaman, ürünün kutusunda bir hasar, bir yırtık ya da göçük olduğunu gördüğünüz zaman, ürünü kabul etmemeniz gerekmektedir.

Ürünün kutusunu yırtık olarak görüp açtığınız takdirde, ürünün mesuliyetini kabul etmiş sayılmaktasınız.

Bu sebepten dolayı iade kapsamında ürünü maalesef gönderememektesiniz.

üstüne ürün hala kargoda gözüküyor iade kodu alamıyorum dedim siteden iade talebi açabilirsiniz diyor :) şaka gibi firma
THH Yolu gözükmüş hocam. 14 Gün koşulsuz şartsız iade hakkınız olduğu kanunen doğru ama bu tür firmalar kanunları takmıyor, istediği gibi at koşturuyor.
Performans olarak memnun etmedi derken? Teknik ve test sonuçlarına bakarak aldınız değil mi? Örnek veriyorum GTX 1650'den iyi diye çok iyi değil.

İade almazlar çünkü onlar ürünün çoğu teknik verilerini açıklama kısmına yazar ve marka da kutuya yazar AMD iddia etmiş olabilir %25-30 civarı daha güçlü olacağını ama sadece o kadar bu karttan aman aman performans beklemeyin.

İtopya'dan 12.04.2022 tarihinde 4000TL'ye RX6500 XT ekran kartı satın aldım. Kutusundan çıkarıp 1 gün civarı kullandım. Performans olarak memnun etmedi sizce İtopya kutusu açılmış kartı geri alır mı? (zaten kutusunda bant yoktu fakat statik poşetteki yapışkanı açıp çıkardım.) Daha önceden tecrübesi olanlar yazabilirse sevinirim boşuna göndermek istemiyorum.
Perakende sektöründe olduğum için şunu belirtmek isterim kutusu açılan kullanılan ürünlerde iade yüksek ihtimal söz konusu olamaz. İç etiketide söktüğün için zaten kullandığını söylüyorsun cihazda bir ayıp arıza söz konusuda yok ise sırf performansı memnun etmedi diye iade almazlar, özellikle Türkiye'de bu şekilde işleyiş.

Perakende sektöründe olduğum için şunu belirtmek isterim kutusu açılan kullanılan ürünlerde iade yüksek ihtimal söz konusu olamaz. İç etiketide söktüğün için zaten kullandığını söylüyorsun cihazda bir ayıp arıza söz konusuda yok ise sırf performansı memnun etmedi diye iade almazlar, özellikle Türkiye'de bu şekilde işleyiş.
14 günlük iade hakkı var ya onun için dedim hepsiburada vs alıyor itopya hakkında bilgim olmadığı için dedim.
Performans olarak memnun etmedi derken? Teknik ve test sonuçlarına bakarak aldınız değil mi? Örnek veriyorum GTX 1650'den iyi diye çok iyi değil.

İade almazlar çünkü onlar ürünün çoğu teknik verilerini açıklama kısmına yazar ve marka da kutuya yazar AMD iddia etmiş olabilir %25-30 civarı daha güçlü olacağını ama sadece o kadar bu karttan aman aman performans beklemeyin.
direkt indirim gelmişti satın aldım bakamadan az çok performansını biliyordum ama fps drop giriyor yazılımsal olarak bazı oyunlarda
Montajı yapıldığı için iade alacaklarını düşünmüyorum ancak çağrı merkezine danışırsanız net bilgi alabilirsiniz.
onlar da iade yollayın baksınlar diyor kesin bişey demiyolar

14 günlük iade hakkı var ya onun için dedim hepsiburada vs alıyor itopya hakkında bilgim olmadığı için dedim.
14 gün iade hakkı kullanılmadığı takdirde iade hakkın oluyor diğer sitelerde kullanıp iade ettim diyorsan birşey diyemeceğim uzaktan satın almayla alakalı bir iade durumu söz konusu tabi ki biliyorum, ama bir kıyafet alıp beden olmadı iadesi gibi değil demek istediğim tabi ki bir şansını dene o kadar ücret ödemişsin memnun kalmamışsın, o şekilde kullanmaya devam etmeni istemem.

14 gün iade hakkı kullanılmadığı takdirde iade hakkın oluyor diğer sitelerde kullanıp iade ettim diyorsan birşey diyemeceğim uzaktan satın almayla alakalı bir iade durumu söz konusu tabi ki biliyorum, ama bir kıyafet alıp beden olmadı iadesi gibi değil demek istediğim tabi ki bir şansını dene o kadar ücret ödemişsin memnun kalmamışsın, o şekilde kullanmaya devam etmeni istemem.
evet haklısın. itopyadan 1 kere anakart almıştım statik poşeti bantlı değildi ondan dolayı belki alıyorlardır dedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı