İtopya mağaza deneyimim

0.5cm değil hocam o olsa olsa 1mm. Rahatsız edebilir tabii ki ama monitörlerde tek olay panel. Çerçeve açıklığı pek önemli değil bence. Dediğiniz gibi davranmaları hoş olmamış.
Sence önemli olan o mu. Test etmek istemiş izin vermemişler sonrasında malda kusur çıkınca müşterinin üzerine atmaya çalışmışlar.

Şu cümlenize kesinlikle katılıyorum üstelik bu ürünler dövizden her gün etiket değişiyor, gerçekten rezillik. Uygun fiyatlı ürün satıyorlar diye ise forumun yarısı bu siteden alışveriş yapıyor özellikle monitör tarafında. Monitörlerde hassas cihazlardır öyle baştan savma işlere gelemezler ucuz ürün bile olsa bu durumlarda tüketicinin yanında olmak çok çok önemlidir. En azından birinin gerçekleri söylemesine sevindim çünkü gerçekten uygun fiyata ürün satıyorlar ve her yerden bulunamayacak ürünlerin satışı kendilerinde mevcut. Ama bu ilk İtopya ile ilgili açılan şikayet değil sonuçta böyle şeyler şubeye göre değişiklikte gösterebiliyor ama distribütör hakkında çok bir fark olacağını sanmam.

Olan da işte son kullanıcıya oluyor. İyice hevesim kaçtı zaten. Bari param geri gelsin başka bir şey istemiyorum.

Ben mesela İtopya'nın üst yetkililerinden birisi olsam seninle iletişime geçip o insanı direkt kovmuştum böyle insanlardan nefret ediyorum hayır sanki bedavaya alıyoruz yani parasını veriyoruz hem mağdur oluyoruz hem de mahcup olması gerekirken üstten kaba bir tavırla konuşuyorlar.

Firmalar eleman alımlarında dikkatli olmalılar bir müşteri bir müşteridir, sizi soğutmuşlar ben sizin yerinizde olsam yaşça (yaşınızda sorun yok ama Türkiye'de maalesef insanlar bazı şeyleri kalıplara sokup ona göre hareket ediyorlar.) Büyük birisi ile gidip daha yetkili birisi ile görüşmeyi talep ederdim. Buna benzer bir olay Sivas'ın bir teknoloji mağazasında başıma gelmişti, o zaman bende sizin yaşlarınızdaydım babamla birlikte giderek iş yerinin müdürü ile konuşmuştuk, adam elemanı çağırtıp özür diletmişti; tabii hepsi insan asgarî ücret düşük ama bu demek olmuyor ki işini profesyonel yapamayacak, iş uygun değilse kendisine daha uygun bir iş bulsun! Eğer gitmek istemiyorsanız Google maps üzerinden düşük yıldız vererek buraya yazmış olduğunuz mağduriyeti oraya da yazın daha yetkili kişiler tarafından mesajınıza dönüş sağlanacağı kanaatindeyim.

Aynı açıklık Laptop'umun monitöründe de var bunun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Fakat yine de öyle davranmaları hiç hoş değil.

Değerli yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim. Şikeyetimi çoğu platforma yazdım ve geri dönüş beklemekteyim. Maalesef böyle çalışanlar insanda heves bırakmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…