İtopya mağaza deneyimim

Yaptıkları ayıp olsa da "Tahminime göre distribütör firma fabrikadan bantta ufak tefek fiziksel hatası olan ürünleri uygun bir fiyattan alıyor ve aynı şekilde İtopya'ya ulaştırıyor." demeniz bence doğru değil, 1 yıl önce 1800TL ye İtopya'dan AOC c24g1 modelini aldım herhangi bir sorun yok benden önce 2400 liraya alan arkadaşın monitöründe eziklikler vardı ve yorumlara baktığımda çok fazla ve çoğunluğu 5 yıldız,bence şanssız zamanınıza denk gelmişsiniz monitör işlerinde de şansın önemli olduğunu düşünüyorum kaliteli markalarda bile fabrikasyon hatası çok fazla olabiliyor

Doğru olabilir hocam. Zaten markaya karşı bir kötüleme yapmadım sadece kendimce tahmin yürüttüm.

100 tanede olsa açacaksın diye bişey olamaz hocam. Açık monitörü satın alır mısın? Distribütör ve yetkili servislerin garanti reddetme oranı arşa çıktı son zamanlarda zaten. Direkt zarar.

Hocam ben şimdi sizin dediğiniz ürünü airport mağazasından alacağım.Yazdığınız bu yazıyı gösterip test etmelerini isteyeceğim.İnşallah ederler bakalım

Arkadaşlar İtopya zaten gereksiz büyümüş orta karar bir esnaf dükkanıdır. Kardeşler market zinciri neyse bunlar da o. Öyle kurumsal seviyede hizmet beklemeyin. YouTube'dan gören cahil kardeşlerim ailelerine zorla bilgisayar aldırarak bunları palazlandırdı. Rakipleri her geçen gün artıyor ve büyüyor bunlar da eriyip gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…