İtopya MARS-M106060 Ti sistem nasıldır?

Çok özür dilerim yanlış link paylaşmışım. Doğrusu bu olacaktı:

Bu gayet güzel bence ama SSD değiştirirdim ne olur ne olmaz. Samsung öneririm.

Palit RTX3060Ti DUAL 8GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj (Stoğa gelince tahminen 5000 TL civarı olacaktır)

10704 TL

Bütçeyi aşabilirseniz soğutucu almayıp R5 5600X'de alabilirsiniz.

Güç kaynağının kasanın içinde gelmesine biraz takıldım, yeterli olur mu sizce bu sistem için? SSD değiştirdim üst modelle.

Markasına göre değişir. Benim kasam Thermaltake kaliteli bir marka içinde geldi ve senelerdir kullanıyorum ama genel olarak böyle bir sistem alsam az daha üstüne koyup düzgünce güç kaynağı eklerim.

Palit RTX3060Ti DUAL 8GB 256Bit GDDR6 | Game Garaj (Stoğa gelince tahminen 5000 TL civarı olacaktır)

10704 TL
Teşekkürler, güzel toplamışsınız fakat İtopya' daki sistem bileşenleri daha kaliteli gibi duruyor genel olarak. Acaba Ryzen 5 3600X i5 10600' den daha iyi performans verir mi oyun açısından?

Teşekkürler, güzel toplamışsınız fakat İtopya'daki sistem bileşenleri daha kaliteli gibi duruyor genel olarak. Acaba Ryzen 5 3600X i5 10600'den daha iyi performans verir mi oyun açısından?

Arkadaşın attığı kasa ve PSU daha kaliteli Gold sertifikası var. Anakartta İtopya giriş seviyesi en ucuz Z490'ı kullanmış arkadaş Tomahawk yani kaliteli bir model kullanmış. RAM'ler aynı zaten. @J3ss3 Pinkman in attığ sistem daha kaliteli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı