İtopya ne zaman ürünü kargolar?

Liberte Sergen

Kilopat
Makaleler
16
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son dönemde alışveriş yapmış birisi var mı? Aşağıdaki ürünü satın aldım, hazırlanıyor. Yarın kargolanır mı ve sizce bayramdan sonraya mı kalır?

V2

Yarın arefe olduğu için yarım gün çalışıyor olabilirler. O arada verirlerse şanslısınız onun dışında bayramdan sonraya kalır gibi ama kesin bir şey söylemek zor.

Son dönemde alışveriş yapmış birisi var mı? Aşağıdaki ürünü satın aldım, hazırlanıyor. Yarın kargolanır mı ve sizce bayramdan sonraya mı kalır?

V2
Hocam akşam aldıysanız yarın öğlene kargolarlar yüksek ihtimalle. İtopya kargo konusunda sıkıntılı firma tam kestiremedim.

Ürün derken PC mi toplattınız? Eğer PC toplattırdıysanız ürünü montajlayıp sonra test ediyorlar ondan sonra yolluyorlar ve bu bir kaç hafta sürebiliyor. Ama mesela sadece ram siparişi verdiyseniz şanslıysanız yarın elinize gelir yoksa bayram sonrası beklemeniz gerekecek.

V2
Bilgisayar sipariş etmemişsiniz.
Benimde ilerde almak istediğim bir kulaklık. Güzel seçim yapmışsınız bence.
Bilgisayar olmadığı için yarın %50 verirler kargoya diye düşünüyorum. En kötü bayramin ilk günü iş yapmazlar 2.günü kargoya verirler bence.
Acele etmeyin sağlam gelsin yeter :)

En en kötü itopya müşteri hizmetleriyle konuşarak bilgi alabilirsiniz.

Bayram nedeniyle pazartesi gelir günü gelir büyük ihtimal. Ben kol sipariş ettim bayramdan önce 2 günde kapımdaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı