İtopya Oyun Kodu Kullanılmış Çıktı

Şimdi burada sorun kod mu daha önce kullanılmış yoksa GPU üzerinde daha önce başka kod mu kullanılmış?

Eğer daha önce GPU üzerinde kod kullanılmış ise senin teorinin doğru olma ihtimali var.
GPU daha önce kod işleminde kullanılmış diyor. Şimdi 2500 TL'ye aldığım Ekran Kartım 2. el mi aslında yani ?

Şöyle bir sorun daha var arkadaş V4 sistem almış V4 sistem de MSI RX580 var fakat değiştirip RTX2060 almış yanı önerilen ekran kartını almamış. Bu durumda senin teorindeki gibi kullanılmış ürün yollamazlar herhalde?

Birde Twitchde her yayıncıya sponsor oluyorlar...
Aynen ya sanki çok büyük bir yerler beni de sinir ediyor ama off sanırım 2500 TL 'ye satın aldığım RTX 2060'ım 2. el çıktı.
Şöyle bir sorun daha var arkadaş V4 sistem almış V4 sistem de MSI RX580 var fakat değiştirip RTX2060 almış yanı önerilen ekran kartını almamış.
Aynen

Nvidia ile görüşüp faturaları yollayarak hangi hesapta kullanıldığını öğren ve orda kullanılan kodun iptalini iste, THH'ne gidip başvuru yap ve şikayetvar.com üzerindeki paylaşımı güncelle.

Benim teorim, konuda da söylediğim gibi kendi fikirlerimin bir sonucu. Sizin ürününüz için montaj sırasında kötü niyetli bir çalışan, nasılsa kodu öğrenmez, kullanmaz mantığıyla size teslim etmeden önce kodu kullanmış veya satmış da olabilir.

Ama sonuç olarak bir dolandırıcılık söz konusu gibi, NVidia sisteminde bariz bir hata yok ise.

Olabilir ya ben de ondan şüpheleniyordum. Gitti 200 TL'lik hediye oyunum şerefsizler kazandı

Ben de V4 satın aldım ve oyun kodunu da mail üzerinden birkaç gün içinde aldım, sorun yok. Sorununuzu iletin, çözülür belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…