İtopya PC Master Sistem alınır mı?

falcone25

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
3600 değil de 2700X'e çevirmeni tavsiye ederim 8/16 ve RGB Wraith prizm soğutma var, çok pahalı bilgisayar bence başka yerden bak ya da ayrı ayrı sitelerden alabilirsin parçaları kendin toplayacaksan.

3600 değil de 2700X'e çevirmeni tavsiye ederim 8/16 ve RGB Wraith prizm soğutma var, çok pahalı bilgisayar bence başka yerden bak ya da ayrı ayrı sitelerden alabilirsin parçaları kendin toplayacaksan.
Açıkçası o kadar bilgili değilim ondan hazır sistemlere bakıyordum.

SSD bu sisteme düşük kalmış
RAM 2x8 yap.
Harddisk alınabilir 1 TB
Gerisi güzel.

Bunu atmışsınız ancak bu site güvenilir mi ? İlk defa gördüm de.

SSD bu sisteme düşük kalmış
RAM 2x8 yap.
Harddisk alınabilir 1 TB
Gerisi güzel.
Bu sistemi alırsam çoğu oyunu ultrada oynar mıyım ? Ayrıca kaç yıl idare eder beni bir fikriniz var mıdır ?

Site güvenilir bir problem yaşayan göremedim daha önce, bu sistemle tüm oyunları Ultra ayarlardamin 60 FPS ile oynarsın, düzgün kullanırsan 5 yıl minimum idare eder.

Site güvenilir bir problem yaşayan göremedim daha önce, bu sistemle tüm oyunları Ultra ayarlardamin 60 FPS ile oynarsın, düzgün kullanırsan 5 yıl minimum idare eder.
Hmm anladım teşekkürler. Bu arada bu 30 büyükşehir giriş çıkışları kapatılması kargolar için de geçerli midir , biliyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…