İtopya PC Master Sistem alınır mı?

falcone25

Hectopat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
3600 değil de 2700X'e çevirmeni tavsiye ederim 8/16 ve RGB Wraith prizm soğutma var, çok pahalı bilgisayar bence başka yerden bak ya da ayrı ayrı sitelerden alabilirsin parçaları kendin toplayacaksan.

Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum ama emin olamadım. Ryzen 5 3600'e çevireceğim işlemciyi.

SSD bu sisteme düşük kalmış
RAM 2x8 yap.
Harddisk alınabilir 1 TB
Gerisi güzel.

Bunu atmışsınız ancak bu site güvenilir mi ? İlk defa gördüm de.

SSD bu sisteme düşük kalmış
RAM 2x8 yap.
Harddisk alınabilir 1 TB
Gerisi güzel.
Bu sistemi alırsam çoğu oyunu ultrada oynar mıyım ? Ayrıca kaç yıl idare eder beni bir fikriniz var mıdır ?

Site güvenilir bir problem yaşayan göremedim daha önce, bu sistemle tüm oyunları Ultra ayarlardamin 60 FPS ile oynarsın, düzgün kullanırsan 5 yıl minimum idare eder.

Site güvenilir bir problem yaşayan göremedim daha önce, bu sistemle tüm oyunları Ultra ayarlardamin 60 FPS ile oynarsın, düzgün kullanırsan 5 yıl minimum idare eder.
Hmm anladım teşekkürler. Bu arada bu 30 büyükşehir giriş çıkışları kapatılması kargolar için de geçerli midir , biliyor musunuz ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı