İtopya RAM frekansı ve bilgisayar ayarlarını yapar mı?

delipani

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben İtopya'dan 1 hafta öncesine kadar bilgisayar aldım ve bu benim ilk bilgisayarım RAM frekanslarını veya benzer işleri bilmiyorum. İtopya bu işleri benim yerime yapıyor mu? Bu arada anakart markam MSI ve kuzenimin dediğine göre BIOS'u bayağı kötüymüş, ne yapmam lazım?

Merhaba, ben İtopya'dan 1 hafta öncesine kadar bilgisayar aldım ve bu benim ilk bilgisayarım RAM frekanslarını veya benzer işleri bilmiyorum. İtopya bu işleri benim yerime yapıyor mu? Bu arada anakart markam MSI ve kuzenimin dediğine göre BIOS'u bayağı kötüymüş, ne yapmam lazım?

Hayır hiçbir şey yapmazlar sadece PC'yi kurduktan sonra gerekli testleri yapıp size yollarlar hiçbir firmanın böyle bir şey yapacağını sanmıyorum kaldı ki en ufak bir şey olsa sorumluluk almak istemezler.

Hayır yapmazlar. MSI BIOS'u çok da kötü değil. Google amcadan bakarak yapabilirsin basit.

BIOS sıfırlanmış halde, el değmemiş gönderiyorlar. İstesen bile yapmazlar, kendin anlamıyorsan eğer video izleyerek yapabilirsin, kolay zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı