İtopya'yı zerre sevmem ama siz de kendi kendinizi mağdur edip, suçu bir firmanın üzerine yıkıp, forumda karalıyorsunuz. Her şey bir düzene göre ilerliyor. Yapmayın, etmeyin. İnsanları işlerini yaptığı için karalamayın.
Ben müşteri hizmetlerine geç bağlanmanız dışında herhangi bir rezillik göremedim. İtopya'yı bende sevmem ama onlar yapılması gerekeni yapmış, suç sizde.
Ben olsam iptal isleminin iptal edilmesi talebine bile geri dönmezdim. Burası Mahmut abinin mahalledeki dükkanı değil. Uymasi gereken bazı Flow'lar var bu tarz firmalarin. Hele bir de banka ödemesi işin içine girince adamlar napsinlar?
Ya bende geçen gün kulaklık aldım. Kulaklık ya kulaklık. İçinden fatura, garanti belgesi, kablo, sticker, taşıma kılıfı ve kulaklık çıktı ne rezilliktir bu kardeşim ya.
Ya bende geçen gün kulaklık aldım. Kulaklık ya kulaklık. İçinden fatura, garanti belgesi, kablo, sticker, taşıma kılıfı ve kulaklık çıktı ne rezilliktir bu kardeşim ya.
Sipariş ettikten sonra yorumları okuyorsunuz ve ona göre iade ediyorsunuz. Ondan sonra iade iptali istiyorsunuz sonra da suçu İtopya'ya atıyorsunuz. Asıl rezil sizsiniz.