İtopya rezilliği!

Eğlendirme beni bu ürünün kullanılmamış olduğunu düşünüyorsan konuyu anlayana kadar tekrar ve tekrar oku. Sen bu olayı kabul ediyorsan açıkça ben kerizim demiş oluyorsun. Eren.exe nickli bir insanla bu konuyu tartışmak gerçekten beni yordu. Ancak bu kafa yapısıyla hayatta başarılar dileyemeyeceğim ne yazık ki.

Nasıl yetersiz? Bu tarz cihazlar tamamen otomatik makineler tarafından üretiliyorlar. İnsan eli değmiyor yani. İçine saç nereden gelmiş olabilir?
Düzelttim hocam. Kanıtlamak için değil de düşünmek için olacaktı orası. Dediğim gibi ben de tahmin ediyorum sadece paketleyenden düşmüş olabilir.

Düzelttim hocam. Kanıtlamak için değil de düşünmek için olacaktı orası. Dediğim gibi ben de tahmin ediyorum sadece paketleyenden düşmüş olabilir.

Ya arkadaşım troll müsün ne düşmesinden bahsediyorsun?
Ürünün ambalajları jelatinleri ne durumdaydı?

Tüm kutu ambalaj içinde değildi sadece açma kısımlarında jelatin vardı. Ancak bu durum olağan diye biliyorum.

Bakın artık bu son sözüm olsun. Sipariş ettiğin bir üründe sadece böyle oldu diye direk rezil damgası yapıştırıyorsun. Bu damgadan önce gidip değişim istemeniz gerek bence. Bu şirket büyük bir şirket diye biliyorum ben. Elbet buradan ürün alıp memnun olanlar vardır. Ona bakarsanız başka firmalar için de rezillik diye konu açanlar oluyor ancak her satın aldığın ürün öyle çıkmıyor.

Kusura bakmayın ama bu profesyonel bir şirketin yapacağı türden bir şey değil.

İfadeler: akt
Hevesle yeni aldığı klavyeyi açıyor. Hevesleniyor böyle akarım ben bunla oyunlarda falan diye. Hop bir bakıyor yeni aldığı üründen saç çıkıyor. Belki saç çıkması rezil damgası için yeterli değildir ama o hevesini kırması rezil damgası yapıştırması için yeterli bence.

Her şey güzel, yetersiz hijyen koşullarından ötürü eleştiriyorsunuz, tartışıyorsunuz falan ama ben ortada bir netice göremedim... Bu durum beni biraz üzdü. Sonuç olarak klavyeyi bu şekilde kullanmaya mı başladınız? Yoksa bu sorunu İtopya yetkililerine bildirdiniz mi? Bildirdiyseniz onlar bu konuyla ilgili ne dedi? İadeyi veya değişimi kabul ediyorlar mı?

Ben senin için son noktayı koyayım. Senin düşüncene en ufak haklılık payı vermiyor dahası düşüncene en ufak değer vermiyorum. Değersiz düşüncenle haklı olduğunu düşünmeye devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…