İtopya rezilliği!

Hocam siz daha önce hatta bu şirketten bile büyük olan firmaların rezillik diye konularını falan görmediniz galiba? Biri bir sorun yaşadı diye diğer herkes yaşayacak diye bir şey yok ki.

Örnek alayım. Bir şeylere dayanarak söylüyorsundur herhalde? Türk marka olmasın ama. Türklerden daha tam anlamıyla profesyonel seviyesine ulaşmış marka çıkmadı

Örnek alayım. Bir şeylere dayanarak söylüyorsundur herhalde? Türk marka olmasın ama. Türklerden daha tam anlamıyla profesyonel seviyesine ulaşmış marka çıkmadı
Valla bahsettiklerim Türk marka değil. Ya en basit telefon markalarına falan baksanıza rezillik diye konular ya da ürünü arızalı gelenler olabiliyor. Markayı kötülemek gibi olacağından örnek veremeyeceğim.

İfadeler: akt
Kötülemek gibi olmaz, merak etme. Örnek vermen argümanını sağlamlaştıracaktır Yoksa burada dayanaksız bir şeyi savunmanın lüzumu yok.
Hocam savunacak mısınız sizde anlamıyorum. Ya hiç mi görmediniz Türk olmayan firmalardan rezillik vs. gibi konuları yada ürünü arızalı geldiğini yazanları. Neyse benim bahsettiğim şey firma değil. Bir kişi sıkıntı yaşadı diye diğer kişilerin hepsi sıkıntı yaşayacak diye bir şey yok. Ha sorun yaşayan kişi de bunu firmaya bildirmeli hakkını aramalı. Konu başka bir yere gidiyor boş verin daha fazla tartışmaya gerek yok düşüncelerimiz pek uyuşmuyor demek istediğimi pek size anlatamıyorum ürün kullanılmış olsa ben de değişim ya da iade isterdim diyorum anlatamıyorum.

Son düzenleme:
Hocam savunacak mısınız sizde anlamıyorum. Ya hiç mi görmediniz Türk olmayan firmalardan rezillik vs. gibi konuları yada ürünü arızalı geldiğini yazanları.

Arızalı vs. gelirse toplatıyorlar ürünleri zaten. Neyse, bu konu çok uzadı. Burada kapatalım. Mesaj kalabalığından başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…