İtopya rezilliği

denizgns

Hectopat
Yaklaşık 20 gün önce İtopya'dan Razer BlackShark V2 X aldım aynı gün arıza nedeniyle servise yolladım direkt dün servisten evime ulaştı fakat Razer BlackShark V2 X yerine bana hiçbir şekilde sorup izin almadan Razer Kraken v3X gönderdiler. Müşteri hizmetlerine yazdığımda servis bir üst modeli gönderme kararı almış dediler fakat ne fiyatı daha pahalı ne de internetteki testlerde daha iyi. Her şekilde BlackShark daha iyi asıl aldığım modeli istiyorum dediğim bu işlemi geri alamayız maalesef dediler. yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?

Böyle bir savunma tabii ki yoktur. Hemen satıcıya talebinizle ilgili bir mail atın, dönüşlerinin olumsuz olması halinde tüketici hakem heyetine başvuruda bulunun. Mümkünse satış sözleşmenizi de bize bir iletin, mümkün değilse kendiniz inceleyip bunun mümkün olup olmadığına bakın.

Yaklaşık 20 gün önce İtopya'dan Razer BlackShark V2 X aldım aynı gün arıza nedeniyle servise yolladım direkt dün servisten evime ulaştı fakat Razer BlackShark V2 X yerine bana hiçbir şekilde sorup izin almadan Razer Kraken v3X gönderdiler. Müşteri hizmetlerine yazdığımda servis bir üst modeli gönderme kararı almış dediler fakat ne fiyatı daha pahalı ne de internetteki testlerde daha iyi. Her şekilde BlackShark daha iyi asıl aldığım modeli istiyorum dediğim bu işlemi geri alamayız maalesef dediler. Yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?

Böyle bir şey kesinlikle kabul edilemez. Arayıp konuşun iade yapmazlarsa tüketici hakem heyetine gideceğinizi söyleyin.

Yaklaşık 20 gün önce İtopya'dan Razer BlackShark V2 X aldım aynı gün arıza nedeniyle servise yolladım direkt dün servisten evime ulaştı fakat Razer BlackShark V2 X yerine bana hiçbir şekilde sorup izin almadan Razer Kraken v3X gönderdiler. Müşteri hizmetlerine yazdığımda servis bir üst modeli gönderme kararı almış dediler fakat ne fiyatı daha pahalı ne de internetteki testlerde daha iyi. Her şekilde BlackShark daha iyi asıl aldığım modeli istiyorum dediğim bu işlemi geri alamayız maalesef dediler. Yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?

Derhal iade etmenizi öneririm, zamanında indirimde 350TL'ye abimle almıştık, 2 hafta içerisinde ikisi de kırıldı, plastiği hiç sağlam değil. Kırıldığında garantide bir şey yapamayacak. Germe falan yok normal kafaya geçirirken kırıldı ikisi de.

Benim HyperX kulaklığımın mikrofonu kendiliğinden bozuldu Itopya aracılığıyla garantiye yolladım mikrofon tamir edilemeyecek durumda olduğu için bana sormadan para iadesi yapmışlar 15 ay önceki fiyatını geri ödediler.

Yaklaşık 20 gün önce İtopya'dan Razer BlackShark V2 X aldım aynı gün arıza nedeniyle servise yolladım direkt dün servisten evime ulaştı fakat Razer BlackShark V2 X yerine bana hiçbir şekilde sorup izin almadan Razer Kraken v3X gönderdiler. Müşteri hizmetlerine yazdığımda servis bir üst modeli gönderme kararı almış dediler fakat ne fiyatı daha pahalı ne de internetteki testlerde daha iyi. Her şekilde BlackShark daha iyi asıl aldığım modeli istiyorum dediğim bu işlemi geri alamayız maalesef dediler. yapabileceğim bir şey var mı arkadaşlar?
Dostum arayıp THH'ye gideceğini söyle. Sana sormadan üst model de olsa, padişahın sol veziride olsa model değiştirme hakları yok. En fazla bu ürünü sağlayamıyoruz para iadesi veya xxxx model ile değişim mi istersin diye sorabilirler. THH uzun sürer tabi ki. İşlem geri alınamaz vs. durumu söz konusu değil.

Bana da art arda 3 kez defolu ürün yollamışlardı gerçekten rezalet bir firma.

Benim HyperX kulaklığımın mikrofonu kendiliğinden bozuldu İtopya aracılığıyla garantiye yolladım mikrofon tamir edilemeyecek durumda olduğu için bana sormadan para iadesi yapmışlar 15 ay önceki fiyatını geri ödediler.

THH başvurun bana da aynısını Hepsiburada yapmıştı. Haklı bulundum ve mevcut kulaklığımın üst modelini yolladılar. Yaklaşık 3 ay sürdü süreç iyi ki başvurmuşum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı