İtopya Rival 600 300 TL

Her silikon erir fakat 710'un silikonu yok eli terleyen biri olarak silikon derdini çok çektim yeni fare alacağım zaman bu sorunu bir daha yaşamak istemiyorum ağır olması da mouse'u daha kolay kontrol etmemi sağlıyor kişisel bir durum.

ben aldım itopyadan fareyi ama çalışmadı arkadaşlar var mı başka bu sorunu yaşayan fareyi takıyorum engine 3 yazılımında görünüyor rival 600 pc de tanıyor ama farede ışık yok hareket yok, redditte baktım bazıları mouse3+4+cpi basılı tutup usbyi tekrar takınca çalışıyor demişler denedim fare hareket etti ama rgb yanmıyor sadece ss sembolünde mor ışık yanıyor yan rgb çalışmıyor , yazılıma girince de update failed yazıyor ve update yapmazsam mouse çalışmayacak diyor, update e tıklayınca tamamlandıktan sonra fare yine çalışmayı kesiyor ve o yanan ışıkda gidiyor ve fare hareket etmiyor bi mallık var ama çözemedim farem mi bozuk nedir bir arkadaş daha aynısını yaşamış şimdi göndersem beni ne kadar bekletecekler ??

Bildiğim kadarıyla itopyanın hesabı var burada: @itopya.com Onlara sorabilirsin.
Hocam bana donanımhaber üzerinden dedikleri cihazı gönder servise gönderelim daha 0 cihaz gitki kaç gün bekleyeceğim gözüm yemiyor steelseries e ticket attım cevap bekliyorum bi ihtimal yazılımsaldır diye eğer cevap gelirse ona göre hareket edeceğim gönderme konusunda

Ben 1 sene kullandım ve silikon problemi yaşadım iki tarafta elinde bastırıp kaydıra biliyordun. Şuan G900 kullanıyorum bunda silikon olmadığı için daha rahat. Ama silikonları yapıştırabilirsiniz veye yedek pedler alınabilir.

Rival 700'ün o sol sağ kısmı (puntiyeli olan yer) silikon, veya yumuşak plastik değil mi?
Bu arada 600 bende de var, kenar kısımları kalkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…