İtopya Rival 600 300 TL

Ağır olması bir artı değil Rival 600 de ağırlaştırılabiliyor. Ayrıca her silikon erir, yapışkan problemi de çözülemeyecek problem değil tabi böyle bir problem olması hoş değil ama dünyanın sonu da değil.
Her silikon erir fakat 710'un silikonu yok eli terleyen biri olarak silikon derdini çok çektim yeni fare alacağım zaman bu sorunu bir daha yaşamak istemiyorum ağır olması da mouse'u daha kolay kontrol etmemi sağlıyor kişisel bir durum.
 
ben aldım itopyadan fareyi ama çalışmadı arkadaşlar var mı başka bu sorunu yaşayan fareyi takıyorum engine 3 yazılımında görünüyor rival 600 pc de tanıyor ama farede ışık yok hareket yok, redditte baktım bazıları mouse3+4+cpi basılı tutup usbyi tekrar takınca çalışıyor demişler denedim fare hareket etti ama rgb yanmıyor sadece ss sembolünde mor ışık yanıyor yan rgb çalışmıyor , yazılıma girince de update failed yazıyor ve update yapmazsam mouse çalışmayacak diyor, update e tıklayınca tamamlandıktan sonra fare yine çalışmayı kesiyor ve o yanan ışıkda gidiyor ve fare hareket etmiyor bi mallık var ama çözemedim farem mi bozuk nedir bir arkadaş daha aynısını yaşamış şimdi göndersem beni ne kadar bekletecekler ??
 
Bildiğim kadarıyla itopyanın hesabı var burada: @itopya.com Onlara sorabilirsin.
Hocam bana donanımhaber üzerinden dedikleri cihazı gönder servise gönderelim daha 0 cihaz gitki kaç gün bekleyeceğim gözüm yemiyor steelseries e ticket attım cevap bekliyorum bi ihtimal yazılımsaldır diye eğer cevap gelirse ona göre hareket edeceğim gönderme konusunda
 
Ben 1 sene kullandım ve silikon problemi yaşadım iki tarafta elinde bastırıp kaydıra biliyordun. Şuan G900 kullanıyorum bunda silikon olmadığı için daha rahat. Ama silikonları yapıştırabilirsiniz veye yedek pedler alınabilir.
 
Güzel fiyat ama eli terleyen arkadaşlar özellikle bu fareden uzak dursunlar:) Maalesef normal el ile kullanınca bile silikonları soyulabiliyor. Terli bir elle daha hızlı olur bu olay. Sonra kötü bir görüntü ortaya çıkıyor maalesef.
 
Rival 700'ün o sol sağ kısmı (puntiyeli olan yer) silikon, veya yumuşak plastik değil mi?
Bu arada 600 bende de var, kenar kısımları kalkıyor...
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı