Amanita
Kilopat
- Makaleler
- 1
GameGaraj iyidir. Pandemi döneminde en iyi müşteri memnuniyetine sahip satıcılarından biri.Gamegaraj iyi midir peki?
Sağ olun öneriniz için.
Sağ olun önerileriniz için.
Dostum bu konuda doğrudan yorum yapman çok yanlış 1.5 ay önce sistem aldım monitor dahil montajlayıp 4-5 gün içinde geldi pc.Pandemi sürecinde hiçbir şekilde İtopya'dan ürün almanızı önermem.
Ne iade ediyorlar, ne hızlı kargoluyolar.
İncehesap gibi siteler tercih edin.
O sizin şansınız, ürünü hiç gelmeyenler bile var.Dostum bu konuda doğrudan yorum yapman çok yanlış 1.5 ay önce sistem aldım monitor dahil montajlayıp 4-5 gün içinde geldi pc.
Fikrim yok.Gamegaraj iyi midir peki?
1 ay PSU'yu kargoya veremediler. Yanlış değil doğru söylüyor.Dostum bu konuda doğrudan yorum yapman çok yanlış 1.5 ay önce sistem aldım monitor dahil montajlayıp 4-5 gün içinde geldi pc.
Biraz nerede oturduğun ve ups kargo ile gönderdikleri için oturduğun yerdeki çalışanlarada bağlı ve ben evdeyken kargocu yukarı çıkarmamış evdekileri arayıp aşağıdan aldırmış 20 tl kargo parası veriyorsunuz üstüne.O sizin şansınız, ürünü hiç gelmeyenler bile var.
Dostum bu konuda doğrudan yorum yapman çok yanlış 1.5 ay önce sistem aldım monitör dahil montajlayıp 4-5 gün içinde geldi PC.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.