İtopya satılan DualSense 5 güncel sürüm mü?

Dualsense'lerin hepsi kronik. Playstation 5 dışında Dualsense kullanılmaz, Playstation 5'de ise zorunluluk ve çaresizlikten kullanılır.
Gamesir Super Nova'ya da bakabilirsiniz Cylone 2'ye alternatif olarak, RT/LT,RB/LB benzer hissiyatta, ABXY Dualsense'deki gibi yumuşak.
İnsanımızdaki şu marka fetişi kırılacak hocam inanıyorum 😅

DualSense'lerin hepsi kronik. PlayStation 5 dışında DualSense kullanılmaz, PlayStation 5'te ise zorunluluk ve çaresizlikten kullanılır.
GameSir super Nova'ya da bakabilirsiniz Cylon'e 2'ye alternatif olarak, RT/LT,RB/LB benzer hissiyatta, abxy DualSense'deki gibi yumuşak.

Hocam biriyle 1.5 yıl garantili Xbox 9 ve şarj kitini 3500 TL'ye anlaştım o nasıl olur?

İnsanımızdaki şu marka fetişi kırılacak hocam inanıyorum 😅
Marka fetişi diyorsunuz ama hocam ekipmanlarımın hepsi farklı marka kol da bilindik almak istedim.

Hocam kişi daha Microsoft hesabına bile bağlamadım dedi. Ayrıca Microsoft'un direkt sıfır ürün gönderme garantisi mevcut.

Hocam yorumları çabuk bozulduğunu belirtiyor.
Ben göremedim kimmiş çabuk bozulduğunu söyleyen? e-ticaret sitelerindeki yorumları çok takmam ben. Dongle takmayı beceremeyen adam çalışmadı diye 1 puan veriyor oralarda. Forumda en çok önerilen model Cyclone 2.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı