İtopya "sipariş faturalanıyor" adımı ne anlama gelir?

Mons

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba 13.05.2025 tarihinde monitör sipariş verdim, bugün öğlene kadar siparişiniz alındı diyordu mail attım daha sonra sipariş faturalanıyor durumuna geçtim, bir saat önce arayınca da kargo birimine verildi vs. Dedi kapandı telefon yani kargoya verilmiş mi demek istediler? Bu ne demek oluyor arkadaşlar bilgisi olan var mı? Şu an hala sipariş faturalanıyor olarak gözüküyor?

Her sipariş e faturaya yazdırılmak zorundadır, İtopya'da bu şekilde yazdırmıştır. Aradığınızda kargoya verildi dendiyse verilmiştir.

Öncelikle, oradaki gördüklerinin çoğu yanlış ve eski bilgiler oluyor. Bugün ''kargo hazırlanıyor'' denilen kargom geldi. Faturaya yazılması gayet normaldir işlem faturası çünkü o. Rahat olun itopya da öyle bir şey dediyse siparişiniz yola çıkmıştır bile.

Öncelikle, oradaki gördüklerinin çoğu yanlış ve eski bilgiler oluyor. Bugün ''kargo hazırlanıyor'' denilen kargom geldi. Faturaya yazılması gayet normaldir işlem faturası çünkü o. Rahat olun itopya da öyle bir şey dediyse siparişiniz yola çıkmıştır bile.
Evet orayı sistem hemen güncellemiyor.

Evet tamamen yanlış bilgi demem doğru olmaz. Dediğiniz gibi geç güncelleniyor.
Evet orayı sistem hemen güncellemiyor.
Her sipariş e faturaya yazdırılmak zorundadır, İtopya'da bu şekilde yazdırmıştır. Aradığınızda kargoya verildi dendiyse verilmiştir.
Yanıtlarınız için teşekkür ederim, o zaman kargoya verildi olarak algıladım. Tekrardan sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı