İtopya sipariş gecikmesi

MEGQyburn

Hectopat
Daha fazla  
23.03 tarihinde itopya üzerinden sistem siparişinde bulundum. 5. iş gününü geride bırakırken siparişim hala kargoya verilmedi. 2 gündür ''Sipariş faturalandırılıyor'' olarak gözüküyor. Daha önce yaşayan veya çevresinde yaşamış olanlar siparişin ellerine ne kadar süre içerisinde ulaştığı hakkında bilgi verebilir mi?

23.03 tarihinde itopya üzerinden sistem siparişinde bulundum. 5. iş gününü geride bırakırken siparişim hala kargoya verilmedi. 2 gündür ''Sipariş faturalandırılıyor'' olarak gözüküyor. Daha önce yaşayan veya çevresinde yaşamış olanlar siparişin ellerine ne kadar süre içerisinde ulaştığı hakkında bilgi verebilir mi?
Hocam sistem siparişi diyorsunuz biraz sabırlı olmanızı tavsiye ederim sistemi kurup test ediyorlardır. Geç olsun güç olmasın sağ salim teslim almaya bakın. 2 haftaya kadar yolu var.. İçiniz rahat etsin isterseniz iletişime geçin site ile

23.03 tarihinde İtopya üzerinden sistem siparişinde bulundum. 5. iş gününü geride bırakırken siparişim hala kargoya verilmedi. 2 gündür "sipariş faturalandırılıyor" olarak gözüküyor. Daha önce yaşayan veya çevresinde yaşamış olanlar siparişin ellerine ne kadar süre içerisinde ulaştığı hakkında bilgi verebilir mi?

En az 1 haftada kargoya verilir adam parçaları birleştirip sistemi test edecek, gerekli kontrolleri yapıp kargoya verir ve sipariş veren bir tek siz değilsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı