İtopya sipariş iptali sürecinde başka sipariş verilemiyor

monthean

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2018
Mesajlar
1.244
Çözümler
1
Az önce 2000 TL'lik monitör siparişi verdim fakat daire No'yu girmediğim için iptal edip tekrar sipariş verecektim. Sipariş verdikten 1 dakika sonra durumu fark edip iptal et butonuna bastım. Normalde diğer sitelerde saniyesinde iptal oluyordu fakat 15 dakika oldu, hala iptal talebiniz değerlendiriliyor yazıyor. Yani iptal talebim değerlendirilene kadar ben sipariş veremeyecek miyim? Müşteri hizmetleri de saat 18:00'a kadar çalışıyormuş. Bu ne saçmalık? Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O iptal yeri en son gostermelikti. O iptal tusuna basinca iptal mi ediliyor? Benimki iptal olmamisti gecmiste. Cok uzun sure oldu alisveris yapmayali oradan. Mail atmayi denedin mi?
 
Bende klavyede aynısını yaşadım almaktan vazgeçtim iptal ettim hafta sonu işlem yapmıyorlar pazartesi yatar paran geriye yani bana öyle olmuştu.
 
NOT: Moderatör arkadaş başlığı yanlış düzenlemiş, yanlış anlaşılmasın. Kartta başka para olmadığı için başka sipariş veremiyorum. Yoksa başka sipariş verme hakkı tanıyor itopya. %100 iptal edilecek garantisi de yok ortada.
 
Hocam bende sokağı girmeyi unutmuştum. UPS Kargo arıyor zaten keşke iptal etmeseydiniz. Veya İtopya müşteri hizmetlerini arayıp böyle böyle diye anlatsaydınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı