İtopya siparişi İstanbul yerine Ürgüp'e gitmiş

Az önce kargoyu teslim alan kişi aradı, sizin kargonuz Ürgüp'e geldi diye, sabahtan beri İtopya destek hattına yazıyorum kargonuz yarın 18.00'da çıkacak demişlerdi, 14'ünde sipariş vermeme rağmen hem kargom geç çıktı hemde İstanbul yerine Ürgüp'e gitti. Şimdi oraya gönderilen kargonun açılmış olma ihtimali de var, açılmış kargoyu almak istemiyorum zaten böyle bir olaydan sonra itopya'dan da bir daha sipariş vermem ama bu siparişi de iptal etmek istiyorum. İptal edebiliyor muyum?

Az önce kargoyu teslim alan kişi aradı, sizin kargonuz Ürgüp'e geldi diye, sabahtan beri İtopya destek hattına yazıyorum kargonuz yarın 18.00'da çıkacak demişlerdi, 14'ünde sipariş vermeme rağmen hem kargom geç çıktı hemde İstanbul yerine Ürgüp'e gitti. Şimdi oraya gönderilen kargonun açılmış olma ihtimali de var, açılmış kargoyu almak istemiyorum zaten böyle bir olaydan sonra itopya'dan da bir daha sipariş vermem ama bu siparişi de iptal etmek istiyorum. İptal edebiliyor muyum?
Hocam destek kısmına yazdınız, peki cevap verdiler mi? Aradınız mı?

Benim de geçen sene gelen bir kargom Güzelyalı mahallesi (Adana) yerine Güzelyurt'a (KKTC) gitmişti.
Kargo firmaları bi acayip çalışıyor valla :D

Benim de geçen sene gelen bir kargom Güzelyalı mahallesi (Adana) yerine Güzelyurt'a (KKTC) gitmişti.
Bende 6 yıl önce bir çizgi film kanalında rüzgar gülü diye bir program vardı katılmıştım ve ödülü kazandığım için adres istemişlerdi bizde verdik, kargocu dağıtıma çıktığı zaman bize adresi bulamadığını söyledi bizde tarif ettik.

Kargo geldiğin teslimat etiketine baktığımızda sağlık kent sitesi yazılması gerekirken dağlık kut sitesi yazılmıştı. :D

Belki de sizin siparişinize farklı bir kargo numarası girilmiştir. Bunu bi teyit edin önce.
Oha inanılmaz bir olay. Böyle bir şey nasıl olabilir ki? Gerçekten çok geçmiş olsun.
Hocam destek kısmına yazdınız, peki cevap verdiler mi? Aradınız mı?
Hocam sıkıntı kargo firmasında olsa itopya bana yarın kargonuz çıkacak demezdi. Tamamen itopya ile alakalı bir durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı