İtopya siparişi kargoya verilmeyenler

Ayın birinde arkadaşa özellikle hızlı gelmesini umut ederek demonte hazır sistem sipariş ettik ama hala siparişten haber yok. Aramaya kalksak zaten ulaşamayacağız, ulaşsak bile telefon yüzümüze kapatılacak. O yüzden artık iptal etmek istiyoruz ama paranın gelmesi ne kadar sürer? Siparişinin kargoya verilmemesinden yılıp iptal eden birisi var mı? Para kaç günde geçiyor? Bir 10 günde paranın geçmesi beklenecekse kargoyu beklemek daha iyi.

Ayın birinde arkadaşa özellikle hızlı gelmesini umut ederek demonte hazır sistem sipariş ettik ama hala siparişten haber yok. Aramaya kalksak zaten ulaşamayacağız, ulaşsak bile telefon yüzümüze kapatılacak. O yüzden artık iptal etmek istiyoruz ama paranın gelmesi ne kadar sürer? Siparişinin kargoya verilmemesinden yılıp iptal eden birisi var mı? Para kaç günde geçiyor? Bir 10 günde paranın geçmesi beklenecekse kargoyu beklemek daha iyi.

15 gün önce gamepad aldım hala kargoya verilmedi :D.

Bir balondan hızlı olmasını bekleyemezsiniz ki biraz araştırmış olsaydınız bunu göze almış olurdunuz eğer araştırdıysanız ve inatla aldıysanız neden şikayetçi oluyorsunuz?

20.11.2020 tarihinde aldığım ürün 27.11.2020 tarihinde attığım mail ile iki hafta sonrasında kargoya verileceğini öğrendim, iptal talebi oluşturdum. Oluşturduğum gün onaylandı sonraki gün param bankaya yatmıştı, kırk sekiz saat bile olmadan tüm işlemler yapılmıştı yani. Şansınıza bağlı iptal süreci.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı