İtopya siparişi kargoya vermiyor

Husey1ND

Hectopat
İtopya'dan 23Nisan'da Rival 3 mouse siparişi verdim. Perşembe günüde sokağa çıkma yasağı vardı, bu yüzden bekledim. Ama çarşambaya kadar verilmesini beklerdim.

Sizce kargolanır mı? Böyle olacağınız bilsem 10TL fazla verip MediaMarkt'tan alırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İtopya geç kargolaması ile ünlü bir firma, bende zamanında Razer Mamba Elite fare aldığımda 2 haftayı bulmuştu.

Bu arada maalesef itiraz edemiyorsunuz ya da sipariş edemiyorsunuz çünkü genelde tikleyip geçtiğimiz satış sözleşmesinde satıcının ürünü genelde 20 ya da 30 iş günü içerisinde tüketiciye ulaştıracağını ve cayma süresinin teslimattan sonra başlayacağı yazar.

Yani bu noktada siparişi iptal etmek bu sefer uzun sürecek iade süreçlerini de başlatacağı için en iyisi beklemek.

Hocam şu an İtopya bayağı yoğun biraz sabretmeniz gerek yavaş yavaş toparlıyorlar onlarda sistemi en geç 4-5 güne elinizde olur diye düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkmaz İtopya'dan covid sebebi ile biraz aksamalar oldu.

İtopya'dan 23Nisan'da Rival 3 mouse siparişi verdim. Perşembe günüde sokağa çıkma yasağı vardı, bu yüzden bekledim. Ama çarşambaya kadar verilmesini beklerdim.

Sizce kargolanır mı? Böyle olacağınız bilsem 10TL fazla verip MediaMarkt'tan alırdım.
Ürün elinize ulaştımı hocam. 22 Nisan'daki siparişimi halen beklemekteyim de :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı