İtopya siparişi kargoya vermedi

Ben adamların prosedürlerine bir şey demedim. Diğer şirketler bankayla çalışmıyor mu? Diğer şirketler de sitelerine iade 7 gün sürer yazmıyor mu? E onların iadeleri 2-3 gün sürerken bunlarınki bu kadar uzun sürüyorsa bu sorun İtopya ile alakalıdır. Kullandığım her zamanki banka değişen bir şey yok. Yalnızca satıcı farklı. Ben yasadışı bir şey yapıyorlar demiyorum ki. Etik olmayan bir davranış sergiliyorlar diyorum. İstediğimi derim sen niye İtopya fanboyluğu yapıyorsun diye soruyor muyum ben sana? Burası özgür bir forum insanlar düşüncelerini özgürce açıklayabilir. Verdiğin örnekle bu olayların alakası dahi yok. İnsanlar mağdur işte arkadaş. 1 ay süren kargo sürelerinden de, uzatılan, oyalanan iade taleplerinden de, müşteri hizmetlerine ulaşamamaktan da mağdur. Bunların hepsi birer mağdur edilmedir. Bilmem anlatabildim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sen bana sürekli İtopya fan boyusun dediğin için yazdım. O mağdur olan arkadaşların durumlarına bende kızıyorum bende eleştiriyorum 50 tane yazım var sadece onun değil Vatan'ın teknobiyotiğin yaptığı yanlışlar ile ilgil her yere yazıyorum. Fakat senin her mağdur olan insanın konusuna gelip fanboylar fanboylar diyerek bana atıfta bulunman da beni delirtiyor. Fakat buna rağmen banlanmanı istemem bence editle mesajını. Ben herhangi bir markanın fanboyu değilim hiçbir firma da umrumda da olmaz.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Yarın vermezlerse kargoya, ben de aynı yolu izleyeceğim.

Yoğunluktan ve stok durumundan dolayıdır. Ayın 20 sinde verdiğim ürün kargolanmadı fakat ayın 25 inde verdiğim ürün kargolandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…